murat ilhan Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 10 4 Eylül 2019 #1 GTA 5 indirdiğimde düzgünce çalışıyordu. Oyunu 1 ay oynamadım, oyuna bastığımda loading ekranında takılıyor. Oyunu sildim ama sorun yine devam etti yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
GTA 5 indirdiğimde düzgünce çalışıyordu. Oyunu 1 ay oynamadım, oyuna bastığımda loading ekranında takılıyor. Oyunu sildim ama sorun yine devam etti yardım ederseniz sevinirim.
Zeyin Kilopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2019 #2 Sorunu yaşadım GTA 5'in klasörüne girip bir dosyanın içinde social club.exe vb. olması lzm onları sileceksin ve oyun dosyalarını doğrulaman gerek. Artı 0 Eksi
Sorunu yaşadım GTA 5'in klasörüne girip bir dosyanın içinde social club.exe vb. olması lzm onları sileceksin ve oyun dosyalarını doğrulaman gerek.
KS KS murat ilhan Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 10 4 Eylül 2019 #3 Olmadı yapamadım Orda yuvarlak takılıp kapanıyo Zeyin dedi: Sorunu yaşadım GTA 5'in klasörüne girip bir dosyanın içinde social club.exe vb. olması lzm onları sileceksin ve oyun dosyalarını doğrulaman gerek. Genişletmek için tıkla... olmadı yapamadım Son düzenleme: 5 Eylül 2019 Artı 0 Eksi
Olmadı yapamadım Orda yuvarlak takılıp kapanıyo Zeyin dedi: Sorunu yaşadım GTA 5'in klasörüne girip bir dosyanın içinde social club.exe vb. olması lzm onları sileceksin ve oyun dosyalarını doğrulaman gerek. Genişletmek için tıkla... olmadı yapamadım