GTA 5 Social Club offline sorunu

EddieTheHero

Megapat
Resimdede gördüğünüz gibi bir hata alıyorum ve internetteki her şeyi denedim sadece oyunu silip tekrar yüklemedim bunun gibi bir sorun yaşayıpta farklı bir çözümü olan var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    150 KB · Görüntüleme: 2.566
Öncesinde web tarayici uzerinden social club hesabiniza giris yapmayi deneyin. Ya internet baglantiniz yavas yada ip adresiniz banlanmistir.
Aynı sorunu bende yaşadım ip adresimin son hanesini degisttirdim. Tabi benimki sabit ip , sizinki sabit ip değilse modemin güc fişini çekin 3dk sonra açın öyle deneyin. Ama internetiniz turknet tarzi ise onlar sabit oluyor. İp degistirme talebinde bulunmaniz lazim.
Gta 5 Offline Çözümü bu videoyu inceleyin mantığını anlarsınız. Takılırsanız yazın yardımcı oluruz

Sunucular da yoğunluktan kaynaklı bazı sorunlar olduğunu yazmışlar. Çözmeye çalıştıklarını belirtmişler.
Bazı kullanıcılar da, sorun yaşanabiliyormuş. Yani sizinle bir alakası yok.

Ayhan Naptın Sorun Düzeldi mi ? Aynı Sorun Bende de var bilen varsa yazar mı video da çekiyorum youtube o yüzden acilen çözmem gerek

Dosya Ekleri

• 4d5fg54dgf.png
    400,7 KB · Görüntüleme: 932
önce oyunu kaldırdım sonra bilgisayarda bulunan rockstar games ile ilgili bütün dosyaları temizledim sonrada tekrar yükledim ve çalıştı

ben vpn kullandım geçti sonra vpn sizde çalıştı tek bir sefer kullanmak gerekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…