GTA 5 Social Club The Game Failed to Connect to The İnternet Hatası

EsinTy46

Hectopat
Daha fazla  
Ben oyunu torrent olarak indirmiştim, ondan sonra orjinalini satın aldım ve giriş yaptım. Fakat karşılaştığım hatayı çözemedim. Daha önce böyle bir hata çözümü var mı bulamadım da yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.

DMMZj3.png

Kardeş Modemin Güvenlik Duvarını Kapat Modemin Arayüzüne Gir Ve Ordan Güvenlik Duvarını Kapat Modemin Ardından Olmazsa Git Kendi Güvenlik Duvarını Ve Virüs Korumanı Kapat Ardından Yine Olmazsa Git Format At Son Çare Olarak Modemi Degiştir Modemle İlgili Bişey Çünkü

Kardeş Modemin Güvenlik Duvarını Kapat Modemin Arayüzüne Gir Ve Ordan Güvenlik Duvarını Kapat Modemin Ardından Olmazsa Git Kendi Güvenlik Duvarını Ve Virüs Korumanı Kapat Ardından Yine Olmazsa Git Format At Son Çare Olarak Modemi Degiştir Modemle İlgili Bişey Çünkü

Önce format atıp daha sonra oyunu kurmuştum zaten. Güvenlik duvarım hep kapalı. Birde modemi deneyeyim bakalım ne olacak

Olmadı.

Arkadaşlar sorunu çözdüm; oyunu orjinal indirme şekliyle indirince bağlantı sorunu çözülüyor, fazladan bi 60gb indirmek zorunda kaldık ama .. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı