Evet başlık doğru, ben zamanında aptal gibi almadım GTA 5'i. Şimdi son şansım 330 TL'ye düştü sizce alınır mı? Sevdiğim bir oyun ve son şansı kaçırmak istemiyorum, ne dersiniz?
Evet başlık doğru, ben zamanında aptal gibi almadım GTA 5'i. Şimdi son şansım 330 TL'ye düştü sizce alınır mı? Sevdiğim bir oyun ve son şansı kaçırmak istemiyorum, ne dersiniz?
Hocam benim 700 saat GTA'm var ve 650'i online de, daha önceden oyunu kordan bir şekilde 5-6 kere bitirmiştim. Bizim arkadaş gurubunda haftada 1-2 kere 8 kişi discord'da toplanıyoruz ve 4-5 saat oynuyoruz. Eğer siz öyle işlere girmeyecekseniz pek önermem.
Hocam benim 700 saat GTA'm var ve 650'i Online de, daha önceden oyunu kordan bir şekilde 5-6 kere bitirmiştim. Bizim arkadaş gurubunda haftada 1-2 kere 8 kişi Discord'da toplanıyoruz ve 4-5 saat oynuyoruz. Eğer siz öyle işlere girmeyecekseniz pek önermem.
Sağolun hocam arkadaşlar kendi aralarında oynuyor. Zamanında korsan oynayıp sevdiğim bir oyun GTA bu yüzden son fırsatta almak istiyorum. 170 TL iken şansımı kaçırdım şimdi kaçırmak istemiyorum
Sağolun hocam arkadaşlar kendi aralarında oynuyor. Zamanında korsan oynayıp sevdiğim bir oyun GTA bu yüzden son fırsatta almak istiyorum. 170 TL iken şansımı kaçırdım şimdi kaçırmak istemiyorum