dangrey Hectopat Katılım 27 Ocak 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2018 #1 Ben dün PC'ye format attim Steam'i tekrar kurdum ve GTA 5'i yukledim ama eski oyun gelmedi. Sifirdan baslatti. Eski oyunumu nasil bulurum ? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2018
Ben dün PC'ye format attim Steam'i tekrar kurdum ve GTA 5'i yukledim ama eski oyun gelmedi. Sifirdan baslatti. Eski oyunumu nasil bulurum ?
3 332005 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 890 16 Haziran 2020 #2 dangrey dedi: Ben dün PC'ye format attim Steam'i tekrar kurdum ve GTA 5'i yukledim ama eski oyun gelmedi. Sifirdan baslatti. Eski oyunumu nasil bulurum? Genişletmek için tıkla... Bulamazsın formattan sonra ya da GTA V'yi sildikten sonra Save'nin gitmesi normal gerçi şu an bitirmişsindir ama. Artı 0 Eksi
dangrey dedi: Ben dün PC'ye format attim Steam'i tekrar kurdum ve GTA 5'i yukledim ama eski oyun gelmedi. Sifirdan baslatti. Eski oyunumu nasil bulurum? Genişletmek için tıkla... Bulamazsın formattan sonra ya da GTA V'yi sildikten sonra Save'nin gitmesi normal gerçi şu an bitirmişsindir ama.