E EfeAyg Yoctopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #1 RAM 8gb Ekran kartı amd RX 460 Arkadaşlar ne denediysem olmuyor her yerden araştırdım fakat hicbiri olmadı oyunun story moduna girdiğim an oyunun görüntüsü yırtılıyor ekran siyah beyaz olmaya başlıyor ne olur yardım edin. Son düzenleme: 2 Eylül 2022
Arkadaşlar ne denediysem olmuyor her yerden araştırdım fakat hicbiri olmadı oyunun story moduna girdiğim an oyunun görüntüsü yırtılıyor ekran siyah beyaz olmaya başlıyor ne olur yardım edin.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 2 Eylül 2022 #2 Oyun dosyalarını doğrular mısınız? Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS E EfeAyg Yoctopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #3 Heribert Yavuz dedi: Oyun dosyalarını doğrular mısınız? Genişletmek için tıkla... Tamam doğruladıktan sonra yeniden dönüş yapacağım. EfeAyg dedi: Tamam doğruladıktan sonra yeniden dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Heribert Yavuz dedi: Oyun dosyalarını doğrular mısınız? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yüklenmesi gereken birkaç dosya daha varmış ve o yüzden bu hatayı alıyormuşum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Oyun dosyalarını doğrular mısınız? Genişletmek için tıkla... Tamam doğruladıktan sonra yeniden dönüş yapacağım. EfeAyg dedi: Tamam doğruladıktan sonra yeniden dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Heribert Yavuz dedi: Oyun dosyalarını doğrular mısınız? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yüklenmesi gereken birkaç dosya daha varmış ve o yüzden bu hatayı alıyormuşum.
Shanz Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #4 EfeAyg dedi: Tamam doğruladıktan sonra yeniden dönüş yapacağım. Teşekkür ederim yüklenmesi gereken birkaç dosya daha varmış ve o yüzden bu hatayı alıyormuşum. Genişletmek için tıkla... Rica etsem doğrulamayı falan nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz ben de aynı sorunu yaşıyorum da. Artı 0 Eksi
EfeAyg dedi: Tamam doğruladıktan sonra yeniden dönüş yapacağım. Teşekkür ederim yüklenmesi gereken birkaç dosya daha varmış ve o yüzden bu hatayı alıyormuşum. Genişletmek için tıkla... Rica etsem doğrulamayı falan nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz ben de aynı sorunu yaşıyorum da.