Scarheart Megapat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 547 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2016 #1 GTA 5 Steam hesabımı 80 TL'ye satıyorum. Sadece Story Mode'da bitirdim. 50 TL + CS:GO hesabı da olabilir. Pazarlık var. Son düzenleme: 14 Nisan 2016
GTA 5 Steam hesabımı 80 TL'ye satıyorum. Sadece Story Mode'da bitirdim. 50 TL + CS:GO hesabı da olabilir. Pazarlık var.
Knnaydmr Hectopat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 58 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bölge Koordinatörü 14 Nisan 2016 #2 Supreme CS:GO ile takas düşünür müsün
Scarheart Megapat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 547 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2016 #3 Knnaydmr dedi: Supreme CS:GO ile takas düşünür müsün Genişletmek için tıkla... Yok. Boş bir hesap olsa yeter. + 50 TL.
Knnaydmr dedi: Supreme CS:GO ile takas düşünür müsün Genişletmek için tıkla... Yok. Boş bir hesap olsa yeter. + 50 TL.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2016 #4 Hocam shadow of mordor(tüm dlcleri var), tomb raider ve cs:go olan steam hesabıyla takas yapar mısın ?
Hocam shadow of mordor(tüm dlcleri var), tomb raider ve cs:go olan steam hesabıyla takas yapar mısın ?
Someone Else Megapat Katılım 22 Mart 2015 Mesajlar 377 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2016 #5 Scarheart dedi: GTA 5 Steam hesabımı 80 TL'ye satıyorum. Sadece Story Mode'da bitirdim. 50 TL + CS:GO hesabı da olabilir. Pazarlık var. Genişletmek için tıkla... Elden mi satıyorsun.
Scarheart dedi: GTA 5 Steam hesabımı 80 TL'ye satıyorum. Sadece Story Mode'da bitirdim. 50 TL + CS:GO hesabı da olabilir. Pazarlık var. Genişletmek için tıkla... Elden mi satıyorsun.
Scarheart Megapat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 547 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2016 #6 Someone Else dedi: Elden mi satıyorsun. Genişletmek için tıkla... Elden satıyorum mücahid Güven sorunu olmaz merak etme. Facebook profilime girince anlarsın nasıl biri olduğumu. Facebook /EbuRassas Alıcıysan ekle konuşalım kardeşim. Hüseyin42 dedi: Hocam shadow of mordor(tüm dlcleri var), tomb raider ve cs:go olan steam hesabıyla takas yapar mısın ? Genişletmek için tıkla... Dostum CS:GO sadece 50 TL + üstüne olur. Başka oyun istemiyorum.
Someone Else dedi: Elden mi satıyorsun. Genişletmek için tıkla... Elden satıyorum mücahid Güven sorunu olmaz merak etme. Facebook profilime girince anlarsın nasıl biri olduğumu. Facebook /EbuRassas Alıcıysan ekle konuşalım kardeşim. Hüseyin42 dedi: Hocam shadow of mordor(tüm dlcleri var), tomb raider ve cs:go olan steam hesabıyla takas yapar mısın ? Genişletmek için tıkla... Dostum CS:GO sadece 50 TL + üstüne olur. Başka oyun istemiyorum.
Someone Else Megapat Katılım 22 Mart 2015 Mesajlar 377 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2016 #7 Hesabı almayı düşünüyorum. Facebookta ekledim seni.
Scarheart Megapat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 547 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2016 #8 Someone Else dedi: Hesabı almayı düşünüyorum. Facebookta ekledim seni. Genişletmek için tıkla... Davut Kılınç siz misiniz ?
Someone Else dedi: Hesabı almayı düşünüyorum. Facebookta ekledim seni. Genişletmek için tıkla... Davut Kılınç siz misiniz ?
Someone Else Megapat Katılım 22 Mart 2015 Mesajlar 377 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2016 #9 Scarheart dedi: Davut Kılınç siz misiniz ? Genişletmek için tıkla... Evet benim.