onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 21 Nisan 2017 #1 Arkadaşlar GTA 5 alacağım. Durmaplay diye bir site var ve steamdeki oyunları key ile alabiliyoruz orijinal olarak. GTA 5 ise 89.50 TL. Sence steamden mi almalıyım yoksa dediğim durmaplay diye bir site var oradan mı almalıyım?
Arkadaşlar GTA 5 alacağım. Durmaplay diye bir site var ve steamdeki oyunları key ile alabiliyoruz orijinal olarak. GTA 5 ise 89.50 TL. Sence steamden mi almalıyım yoksa dediğim durmaplay diye bir site var oradan mı almalıyım?
onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 21 Nisan 2017 #2 Biraz sonra oyunu alacağım. Hangi siteyi önerirsiniz? Dün Payday aldım bir sıkıntısı çıkmadı. GTA 5' de de bir sıkıntı çıkartmaz herhalde.
Biraz sonra oyunu alacağım. Hangi siteyi önerirsiniz? Dün Payday aldım bir sıkıntısı çıkmadı. GTA 5' de de bir sıkıntı çıkartmaz herhalde.
Batosware Hectopat Katılım 20 Kasım 2015 Mesajlar 264 Yer ADANA Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2017 #3 Durmaplay'den alışveriş yaptım, herhangi bir sorun olmadı. Güvenilir diyebilirim.
yh57 Megapat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 408 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2017 #4 onuraydin00 dedi: Biraz sonra oyunu alacağım. Hangi siteyi önerirsiniz? Dün Payday aldım bir sıkıntısı çıkmadı. GTA 5' de de bir sıkıntı çıkartmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Steamda bazen GTA 5 de büyük indirim oluyor takip edebilirsin 300TL lik GTA 5+Megaladon shark cash paketini 100TL ye almıştım
onuraydin00 dedi: Biraz sonra oyunu alacağım. Hangi siteyi önerirsiniz? Dün Payday aldım bir sıkıntısı çıkmadı. GTA 5' de de bir sıkıntı çıkartmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Steamda bazen GTA 5 de büyük indirim oluyor takip edebilirsin 300TL lik GTA 5+Megaladon shark cash paketini 100TL ye almıştım
onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 22 Nisan 2017 #5 Batosware dedi: Durmaplay'den alışveriş yaptım, herhangi bir sorun olmadı. Güvenilir diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Aynen dün akşam bende GTA 5 aldım bir sıkıntı çıkmadı.
Batosware dedi: Durmaplay'den alışveriş yaptım, herhangi bir sorun olmadı. Güvenilir diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Aynen dün akşam bende GTA 5 aldım bir sıkıntı çıkmadı.