onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 9 Şubat 2018 #1 Merhaba arkadaşlar. GTA 5 nasıl Steam üzerinden yönetici olarak çalışır? Yönetici çalıştırmak için kod falan varsa yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2018
Merhaba arkadaşlar. GTA 5 nasıl Steam üzerinden yönetici olarak çalışır? Yönetici çalıştırmak için kod falan varsa yazabilir mi?
Maymun NET Kilopat Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2018 #2 Steam kütüphanene gel, oradan isteğin oyuna sağ tıkla, sonra başlatma seçeneklerini ayarla var. Oraya "-uac disabled" yaz. Artı 0 Eksi
Steam kütüphanene gel, oradan isteğin oyuna sağ tıkla, sonra başlatma seçeneklerini ayarla var. Oraya "-uac disabled" yaz.
KS KS onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 17 Temmuz 2018 #3 Maymun NET dedi: Steam kütüphanene gel, oradan isteğin oyuna sağ tıkla, sonra başlatma seçeneklerini ayarla var. Oraya "-uac disabled" yaz. Genişletmek için tıkla... Peki o kod ne ise yarıyor? Neyi iptal ediyor? Artı 0 Eksi
Maymun NET dedi: Steam kütüphanene gel, oradan isteğin oyuna sağ tıkla, sonra başlatma seçeneklerini ayarla var. Oraya "-uac disabled" yaz. Genişletmek için tıkla... Peki o kod ne ise yarıyor? Neyi iptal ediyor?
Yasir Kahraman Hectopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 320 Çözümler 1 17 Temmuz 2018 #4 Hiçbirşey yapamıyorsan oyuna sağ tıkla, masaüstü kısayolu oluştur, ordan yönetici olarak çalıştır. Artı 0 Eksi
KS KS onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 17 Temmuz 2018 #5 Yasir Kahraman dedi: Hiçbirşey yapamıyorsan oyuna sağ tıkla, masaüstü kısayolu oluştur, ordan yönetici olarak çalıştır. Genişletmek için tıkla... Olmuyor işte. Artı 0 Eksi
Yasir Kahraman dedi: Hiçbirşey yapamıyorsan oyuna sağ tıkla, masaüstü kısayolu oluştur, ordan yönetici olarak çalıştır. Genişletmek için tıkla... Olmuyor işte.
Yasir Kahraman Hectopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 320 Çözümler 1 17 Temmuz 2018 #6 CMD den açabilrisin aslında. Kodu hakkında çok bir bilgim yok ama biraz araştırmayla bulabilirisin diye umuyorum. Artı 0 Eksi
CMD den açabilrisin aslında. Kodu hakkında çok bir bilgim yok ama biraz araştırmayla bulabilirisin diye umuyorum.
KS KS onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 17 Temmuz 2018 #7 Yasir Kahraman dedi: CMD den açabilrisin aslında. Kodu hakkında çok bir bilgim yok ama biraz araştırmayla bulabilirisin diye umuyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.[emoji3] Artı 0 Eksi
Yasir Kahraman dedi: CMD den açabilrisin aslında. Kodu hakkında çok bir bilgim yok ama biraz araştırmayla bulabilirisin diye umuyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.[emoji3]
V vaktitan Hectopat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #8 Steam üzerinden oyun için kısayol oluşturmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
egemennulldreinull Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2017 Mesajlar 1.168 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #9 Gta 5'in dosya konumuna git ana dosyayı bul .exe olan ona sağ tık yönetici olarak çalıştır yap. Zaten social club açılacak ordan da Steam ile bağlanıp açılacak. Artı 0 Eksi
Gta 5'in dosya konumuna git ana dosyayı bul .exe olan ona sağ tık yönetici olarak çalıştır yap. Zaten social club açılacak ordan da Steam ile bağlanıp açılacak.
KS KS onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 17 Temmuz 2018 #10 Oyunu kurunca o kısayol otomatik olarak geliyor zaten. Manuel olarak ben oluştursam da aynı hesaba geliyor. Fark etmiyor yani. Artı 0 Eksi
Oyunu kurunca o kısayol otomatik olarak geliyor zaten. Manuel olarak ben oluştursam da aynı hesaba geliyor. Fark etmiyor yani.