onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 9 Şubat 2018 #1 Merhaba arkadaşlar. GTA 5 nasıl Steam üzerinden yönetici olarak çalışır? Yönetici çalıştırmak için kod falan varsa yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2018
Merhaba arkadaşlar. GTA 5 nasıl Steam üzerinden yönetici olarak çalışır? Yönetici çalıştırmak için kod falan varsa yazabilir mi?
KS KS onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 17 Temmuz 2018 #11 egemennulldreinull dedi: Gta 5'in dosya konumuna git ana dosyayı bul .exe olan ona sağ tık yönetici olarak çalıştır yap. Zaten social club açılacak ordan da Steam ile bağlanıp açılacak. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Artı 0 Eksi
egemennulldreinull dedi: Gta 5'in dosya konumuna git ana dosyayı bul .exe olan ona sağ tık yönetici olarak çalıştır yap. Zaten social club açılacak ordan da Steam ile bağlanıp açılacak. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.
egemennulldreinull Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2017 Mesajlar 1.168 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #12 onuraydin00 dedi: Oyunu kurunca o kısayol otomatik olarak geliyor zaten. Manuel olarak ben oluştursam da aynı hesaba geliyor. Fark etmiyor yani. Genişletmek için tıkla... Ben kısayolu demiyorum direkt olarak .exe dosyasını diyorum. Artı 0 Eksi
onuraydin00 dedi: Oyunu kurunca o kısayol otomatik olarak geliyor zaten. Manuel olarak ben oluştursam da aynı hesaba geliyor. Fark etmiyor yani. Genişletmek için tıkla... Ben kısayolu demiyorum direkt olarak .exe dosyasını diyorum.
KS KS onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 17 Temmuz 2018 #13 egemennulldreinull dedi: Ben kısayolu demiyorum direkt olarak .exe dosyasını diyorum. Genişletmek için tıkla... Yok size demedim.[emoji4] Vaktitan kullanıcı adlı kişisine yazdım ama yanıtla butonuna basmadığım için karışıklık oldu. Kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
egemennulldreinull dedi: Ben kısayolu demiyorum direkt olarak .exe dosyasını diyorum. Genişletmek için tıkla... Yok size demedim.[emoji4] Vaktitan kullanıcı adlı kişisine yazdım ama yanıtla butonuna basmadığım için karışıklık oldu. Kusura bakmayın.
egemennulldreinull Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2017 Mesajlar 1.168 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #14 onuraydin00 dedi: Yok size demedim.[emoji4] Vaktitan kullanıcı adlı kişisine yazdım ama yanıtla butonuna basmadığım için karışıklık oldu. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Önemli değil olur böyle şeyler Artı 0 Eksi
onuraydin00 dedi: Yok size demedim.[emoji4] Vaktitan kullanıcı adlı kişisine yazdım ama yanıtla butonuna basmadığım için karışıklık oldu. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Önemli değil olur böyle şeyler