GTA 5 Steam'de 336 TL

• Konuyu başlatan evt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 3.889

evt

Hectopat
Yer
Avrupa Yakası / İstanbul
Daha fazla  
Dostlar gördüğünüz gibi GTA 5 336 liraya düşmüş. 70 lira iken almamıştım, 276 lira iken almamıştım. Şu an 551 lira. Bir pack ile 336 lira olmuş ne diyorsunuz? (Epic Games'ten almıştım da hesabımı kaybettim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Online hile dolu, mod menu olmadan hic bir sey yapamazsiniz. Story mod hakkinda bir sey diyemeyecegim, zevk meselesi. Beni sadece Online sariyor. Alinabilir.

Online hile dolu, mod menu olmadan hic bir sey yapamazsiniz. Story mod hakkinda bir sey diyemeyecegim, zevk meselesi. Beni sadece Online sariyor. Alinabilir.
Online'da sarmıyor beni be. Sürekli giren buglar, oyunda her soygundan sonra siyah ekran, online'a girememe gibi bir ton sorun. Olmasa keyifli olurdu ama çekilecek dert değil. Evime bile giremiyorum hileciler yüzünden. Bulaşılmaz.

Dostlar gördüğünüz gibi GTA 5 336 liraya düşmüş. 70 lira iken almamıştım, 276 lira iken almamıştım. Şu an 551 lira. Bir pack ile 336 lira olmuş ne diyorsunuz? (Epic Games'ten almıştım da hesabımı kaybettim.)
70 liraya almıştım. Ülkenin durumu o kadar berbatki 10 yıllık oyun 560 TL olabiliyor...

2 sene önce Technopat'ta olan bir çekilişte kazanmıştım. Bu yıl oynamak nasip olmuştu ve baya sevmiştim bence 336 TL eder ama 100 TL civarı daha koyup RDR2 alınabilir
GTA RDR2'den daha iyi bence.

10 yıllık oyunu almayın artık GTA 6 çıkmıyor bu lanet oyun yüzünden.
Sacma sapan bir yorum yapmissin. GTA cogu oyunlara bin basar onun verdigi haz baska oyunlarda yok. (bence)

Online hile dolu evet ama arkadaslarla kafa dagitmak icin online girmek sariyor. Hile ile para yapip araba almakta guzel bence o bile sariyor. Story mod efsane ustu bir sey ilk Epic'te oynamistim o zamanlar sinavlardan dolayi girememistim. Sonra hesabi kaybedince Crack kurdum hikaye bir kisimdan sonra kesildi. O zaman da birakmistim simdi tekrar oynamak istiyorum.

5 Kasim'a kadar bu fiyat durabilir mi? Maas gunum 5 Kasim da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı