K KürşatEren Picopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 174 Çözümler 2 25 Ağustos 2021 #1 GTA 5 almayı düşünüyorum Steam'den mi yoksa Epic Games'ten mi almalıyım? Steam hesabımda fazla oyun yok. Epic Games hesabımda daha fazla oyun var. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2021
GTA 5 almayı düşünüyorum Steam'den mi yoksa Epic Games'ten mi almalıyım? Steam hesabımda fazla oyun yok. Epic Games hesabımda daha fazla oyun var.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.854 Makaleler 3 Çözümler 35 25 Ağustos 2021 #2 Epic Games Launcher yüzünden akıl sağlığımı kaybettim. Eğer aynı fiyatsa veya çok fark yoksa mutlaka Steam'den alın.
Epic Games Launcher yüzünden akıl sağlığımı kaybettim. Eğer aynı fiyatsa veya çok fark yoksa mutlaka Steam'den alın.
Jagermeister1 Kilopat Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 115 Çözümler 1 Yer Rivia Daha fazla Sistem Özellikleri AMD FX6100 4Ghz / HyperX FURY RAM 2x4GB 1600Mhz / ASUS M5A78L-m LX / Sapphire Radeon R7 370 / 128GB Kingston SSD / 1TB Seagate HDD / Cooler Master TPC 812 CPU Cooler / Everest TITAN CASE Cinsiyet Erkek Meslek Kıyıcı 25 Ağustos 2021 #3 KürşatEren dedi: GTA 5 almayı düşünüyorum Steam'den mi yoksa Epic Games'ten mi almalıyım? Steam hesabımda fazla oyun yok. Epic Games hesabımda daha fazla oyun var. Genişletmek için tıkla... GTA 5'i mümkünse almayın, hileciler kol geziyor geçen gün sildim.
KürşatEren dedi: GTA 5 almayı düşünüyorum Steam'den mi yoksa Epic Games'ten mi almalıyım? Steam hesabımda fazla oyun yok. Epic Games hesabımda daha fazla oyun var. Genişletmek için tıkla... GTA 5'i mümkünse almayın, hileciler kol geziyor geçen gün sildim.
EquQuins Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Yer Shamballa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #4 Şiddetle steam'den almanı tavsiye ederim. epic games'in launcherı çileden çıkarıyor KürşatEren dedi: GTA 5 almayı düşünüyorum Steam'den mi yoksa Epic Games'ten mi almalıyım? Steam hesabımda fazla oyun yok. Epic Games hesabımda daha fazla oyun var. Genişletmek için tıkla... çoğu zaman can sıksada oyundan keyif almanı engelleyecek kadar rahatsız etmiyor açıkçası Jagermeister1 dedi: GTA 5'i mümkünse almayın, hileciler kol geziyor geçen gün sildim. Genişletmek için tıkla...
Şiddetle steam'den almanı tavsiye ederim. epic games'in launcherı çileden çıkarıyor KürşatEren dedi: GTA 5 almayı düşünüyorum Steam'den mi yoksa Epic Games'ten mi almalıyım? Steam hesabımda fazla oyun yok. Epic Games hesabımda daha fazla oyun var. Genişletmek için tıkla... çoğu zaman can sıksada oyundan keyif almanı engelleyecek kadar rahatsız etmiyor açıkçası Jagermeister1 dedi: GTA 5'i mümkünse almayın, hileciler kol geziyor geçen gün sildim. Genişletmek için tıkla...
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 25 Ağustos 2021 #5 Steam>origin>epic Games Store Hayır Steam'den al.
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 25 Ağustos 2021 #6 Steam'den al. Ama eğer kupon vb. şeyler ile epic games 50 TL daha ucuz veriyorsa epic games.
K KürşatEren Picopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 174 Çözümler 2 25 Ağustos 2021 #7 RainbowwOnSky dedi: Steam'den al. Ama eğer kupon vb. şeyler ile Epic Games 50 TL daha ucuz veriyorsa Epic Games. Genişletmek için tıkla... Epic Games'te %50 daha ucuz ama Steam'den alacağım büyük ihtimal.
RainbowwOnSky dedi: Steam'den al. Ama eğer kupon vb. şeyler ile Epic Games 50 TL daha ucuz veriyorsa Epic Games. Genişletmek için tıkla... Epic Games'te %50 daha ucuz ama Steam'den alacağım büyük ihtimal.
Rocco123 Centipat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #8 Steam dünyanın en iyi oyun marketi pc oyuncuları için taş olsun steam üzerinden olsun