GTA 5 stop the pad çalışmıyor

Öyle biri

Hectopat
Daha fazla  
Polis modu için kurmuştum tuşu "e"den "n" ye atadım ama tuşa basınca tepki vermiyor fakat bu şekilde yazı çıkıyor ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
"N" tuşu başka bir pluginle alakalıysa çakışıyor olabilir. Default olarak "E" tuşu iken denediniz mi?

"N" tuşu başka bir pluginle alakalıysa çakışıyor olabilir. Default olarak "e" tuşu iken denediniz mi?

Denedim yine aynı şekilde oluyor "Ğ" denedim "Z" ve "X" bile denedim ama aynı değişen bir şey yok.

"N" tuşu başka bir pluginle alakalıysa çakışıyor olabilir. Default olarak "E" tuşu iken denediniz mi?
Şimdide LSPDFR Polis modu oyunda çökmeye başladı

Denedim yine aynı şekilde oluyor "Ğ" denedim "Z" ve "X" bile denedim ama aynı değişen bir şey yok.

Şimdide LSPDFR Polis modu oyunda çökmeye başladı
Bilemiyorum belki siz hatalı kurulum yapmış olabilirsiniz veya fazla plugin kurduysanız çökme ihtimali artıyor çakışmalardan dolayı. Zaten LSPDFR genel olarak da çökmelere çok müsait bir mod, çok defa silip sıfırdan yüklediğim olmuştur. Size de temiz kurulum öneririm.

3-4 tane mod vardı tekrar silip yükleyeyim o zaman sağolun yine de

İfadeler: qio
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…