Kadir007 Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #1 En son güncellemeden sonra oyun story mode loading ekranında takılı kalmaya başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2022
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 18 Aralık 2022 #2 Kadir007 dedi: En son güncellemeden sonra oyun story mode loading ekranında takılı kalmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Türkçe yama kuruluysa kaldırın ondan kaynaklı bendede aynı sorun oldu. Artı 0 Eksi
Kadir007 dedi: En son güncellemeden sonra oyun story mode loading ekranında takılı kalmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Türkçe yama kuruluysa kaldırın ondan kaynaklı bendede aynı sorun oldu.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.363 Makaleler 12 Çözümler 59 18 Aralık 2022 #3 Kadir007 dedi: En son güncellemeden sonra oyun story mode loading ekranında takılı kalmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de oldu. Mod falan yüklemediysen yani sorun ondan dolayi degilse Bilgisayari yeniden başlattım düzeldi. Gayet kolay ve basit çözümü. Artı 0 Eksi
Kadir007 dedi: En son güncellemeden sonra oyun story mode loading ekranında takılı kalmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de oldu. Mod falan yüklemediysen yani sorun ondan dolayi degilse Bilgisayari yeniden başlattım düzeldi. Gayet kolay ve basit çözümü.
KS KS Kadir007 Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #4 328914 dedi: Aynısı bende de oldu. Mod falan yüklemediysen yani sorun ondan dolayi degilse Bilgisayari yeniden başlattım düzeldi. Gayet kolay ve basit çözümü. Genişletmek için tıkla... Türkçe yama kuruluydu ama kendiliğinden kalkmış zaten Artı 0 Eksi
328914 dedi: Aynısı bende de oldu. Mod falan yüklemediysen yani sorun ondan dolayi degilse Bilgisayari yeniden başlattım düzeldi. Gayet kolay ve basit çözümü. Genişletmek için tıkla... Türkçe yama kuruluydu ama kendiliğinden kalkmış zaten