techmustafa Hectopat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar GTA 5 DVD almayı düşünüyorum story mode için hep internet lazım mı? Birde DVD'den kurduktan sonra kaç GB güncelleme geliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2015
Arkadaşlar GTA 5 DVD almayı düşünüyorum story mode için hep internet lazım mı? Birde DVD'den kurduktan sonra kaç GB güncelleme geliyor?
azaz326 Kilopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 488 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2015 #2 Story mod için internet lazım değil diye biliyorum. İnternet online modda lazım olur. DVD'den indirdikten sonra 5 GB bir güncelleme geliyor.
Story mod için internet lazım değil diye biliyorum. İnternet online modda lazım olur. DVD'den indirdikten sonra 5 GB bir güncelleme geliyor.
iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2015 #3 Aktivasyon işlemleri için lazım galiba. Ancak onları hallettikten sonra bir sorun olmaz.
techmustafa Hectopat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2015 #4 Silinen üye dedi: Aktivasyon işlemleri için lazım galiba. Ancak onları hallettikten sonra bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki onları hallettikten sonra internetsiz girmeye çalıştığımda social club hatası olur mu?
Silinen üye dedi: Aktivasyon işlemleri için lazım galiba. Ancak onları hallettikten sonra bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki onları hallettikten sonra internetsiz girmeye çalıştığımda social club hatası olur mu?
iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2015 #5 techmustafa dedi: Peki onları hallettikten sonra internetsiz girmeye çalıştığımda social club hatası olur mu? Genişletmek için tıkla... Olacağını sanmıyorum. Offline mod'dan açabilirsiniz.
techmustafa dedi: Peki onları hallettikten sonra internetsiz girmeye çalıştığımda social club hatası olur mu? Genişletmek için tıkla... Olacağını sanmıyorum. Offline mod'dan açabilirsiniz.
techmustafa Hectopat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2015 #6 Silinen üye dedi: Olacağını sanmıyorum. Offline mod'dan açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki sağolun
Silinen üye dedi: Olacağını sanmıyorum. Offline mod'dan açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki sağolun
iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2015 #7 techmustafa dedi: Peki sağolun Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İşinize yarayacak bir bilgi verdiysem ne mutlu bana.
techmustafa dedi: Peki sağolun Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İşinize yarayacak bir bilgi verdiysem ne mutlu bana.
K Kadıköy Ziyaretçi 19 Mayıs 2015 #8 techmustafa dedi: Peki onları hallettikten sonra internetsiz girmeye çalıştığımda social club hatası olur mu? Genişletmek için tıkla... İnternet bağlantısı olmadan hikaye moduna da giremezsin. Dün internetim gitti oyuna telefonun internetiyle girmek zorunda kaldım.
techmustafa dedi: Peki onları hallettikten sonra internetsiz girmeye çalıştığımda social club hatası olur mu? Genişletmek için tıkla... İnternet bağlantısı olmadan hikaye moduna da giremezsin. Dün internetim gitti oyuna telefonun internetiyle girmek zorunda kaldım.
techmustafa Hectopat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2015 #9 Silinen üye dedi: İnternet bağlantısı olmadan hikaye moduna da giremezsin. Dün internetim gitti oyuna telefonun internetiyle girmek zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... İyide hikaye moduyla ne alakası var çok saçma bir şey olmuş o zaman
Silinen üye dedi: İnternet bağlantısı olmadan hikaye moduna da giremezsin. Dün internetim gitti oyuna telefonun internetiyle girmek zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... İyide hikaye moduyla ne alakası var çok saçma bir şey olmuş o zaman
K Kadıköy Ziyaretçi 19 Mayıs 2015 #10 techmustafa dedi: İyide hikaye moduyla ne alakası var çok saçma bir şey olmuş o zaman Genişletmek için tıkla... Aynen öyle ama yapacak bişey yok. Girişte social club'a girişini istiyor, girdikten sonra interneti kesebilirsin ama arada bi bağlanmaya çalışıp anlık duraksamalar gerçekleştiriyor.
techmustafa dedi: İyide hikaye moduyla ne alakası var çok saçma bir şey olmuş o zaman Genişletmek için tıkla... Aynen öyle ama yapacak bişey yok. Girişte social club'a girişini istiyor, girdikten sonra interneti kesebilirsin ama arada bi bağlanmaya çalışıp anlık duraksamalar gerçekleştiriyor.