Merhaba GTA 5 aldım ancak story modda Cheat Engine ile para hilesi yapacagim story moddan Online moda geçersen ban yer miyim? Online'de hile yapmayacağım story modda yapacagim sadece. Tedirginim açıklık getirirseniz sevinirim
Merhaba GTA 5 aldım ancak story modda Cheat Engine ile para hilesi yapacagim story moddan Online moda geçersen ban yer miyim? Online'de hile yapmayacağım story modda yapacagim sadece. Tedirginim açıklık getirirseniz sevinirim
Cheat Engine'i kullanmasını bilirsen ban yemezsin. Online modda halen daha Cheat Engine ile para hilesi yapılıyor. Rastgele bir araba yarışına giriyorsun ve bitiriyorsun. Bitiş ekranında sana 13,700 dolar para veriyor aşağı yukarı. O ekrandan çıkmadan Cheat Engine'de oyunun sana verdiği bu değeri 100 milyon olarak değiştiriyorsun. Parayı oyun sana verdiği için hesabın ban yemiyor. Online'da ban yemeyen hesap Offline modda asla yemez.