GTA 5 story modda hile kodlarını kullanarak başarım tamamlanabilir mi?

Kadircagan1

Centipat
Daha fazla  
GTA 5'te hile kodlarını kullanırsam başarımları (Rockstar başarımları) tamamlayabilir miyim? Ve görevleri?

Hayır. Hileler başarımı kapatıyor.

Bazı başarımların hile kodları ile tamamlanması çok kolay olacağından belli hile kodları belli başarımların kazanılmasını deaktif etmektedir. Bu yüzden başarımları kazanmak istiyorsanız bazı hile kodlarını kullanmamanız gerekmektedir.

Tamamlayabilirsin bende çok yaptım ve yapıyorum.
Ama Online'da yapamazsın.

bende ps3 te var oynarken deniyorum bazıları görevde açılmıyor oyun açtırmıyor hile girincede bu girişte başarım alamassınız başarımlar kapandı diyor
Tamamlayabilirsin bende çok yaptım ve yapıyorum.
Ama Online'da yapamazsın.

Ben normaldede yapamıyorum ki.

Nasil yaptiniz? Hile açınca basarimlar devre disi kalıyor normalde.

Hocam konsolda oluyor mu bilmiyorum ama bilgisayarda oluyor tabii mod olursa bilemem ama oyunun kendi hile kodunu yazınca bazen başarım tamamlayabiliyorsunuz her hilede olmuyor.

Hocam konsolda oluyor mu bilmiyorum ama bilgisayarda oluyor tabii mod olursa bilemem ama oyunun kendi hile kodunu yazınca bazen başarım tamamlayabiliyorsunuz her hilede olmuyor.
hocam konsolda oynuyorum ben polisi kapama kodunda yada can ve yelek kodunda bile başarım kazanma kapanıyor

Peki başarımların kapanması o Save dosyasına mı ait olur yoksa oyun genelinde mi kapanır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…