Belgeler > Rockstar Games > Gta V klasörünü silin.Save dosyasını nasıl sileceğimi bilmiyorum. Anlatır mısınız?
Epic Games'ten GTA 5 almıştım, yükledim ama story moda girerken kapanıyor. Her türlü yolu denedim. Açılmadı. Oyunu silip tekrar yükledim. Açılmadı arkadaşlar.
Epic Games'ten GTA 5 almıştım, yükledim ama story moda girerken kapanıyor. Her türlü yolu denedim. Açılmadı. Oyunu silip tekrar yükledim. Açılmadı arkadaşlar.
onu denemiştim şimdi tekrar deniyeceğimDosyaları doğrulamayı deneyin.
Hocam GTA 5 in dosya konumuna girip play exe yi çalıştırın ondan sonra rockstar social club inmesi gerek ondan sonra hesabınız varsa giriş yapın yoksa hesap oluşturunonu denemiştim şimdi tekrar deniyeceğim![]()
tamam şimdi onuda deniyeceğim umarım olurHocam GTA 5 in dosya konumuna girip play exe yi çalıştırın ondan sonra rockstar social club inmesi gerek ondan sonra hesabınız varsa giriş yapın yoksa hesap oluştudo
Hocam beni bilgilendirirseniz sevinirim yardımcı olmaya çalışırımtamam şimdi onuda deniyeceğim umarım olur![]()
Hocam beni bilgilendirirseniz sevinirim yardımcı olmaya çalışırım
Hocam beni bilgilendirirseniz sevinirim yardımcı olmaya çalışırım
denedim gene aynı hata :/Hocam beni bilgilendirirseniz sevinirim yardımcı olmaya çalışırım
Hocam GTA 5 in dosya konumuna girip play exe yi çalıştırın ondan sonra rockstar social club inmesi gerek ondan sonra hesabınız varsa giriş yapın yoksa hesap oluşturun
Dediğinizi yaptım. Ama düzelmediDosyaları doğrulamayı deneyin.
Denedim gene aynı hata :/
Daha doğrusu hata vermeden kapanıyor
Mod falan indirdiniz mi ? ScriptHook Menyoo gibi.denedim gene aynı hata :/
daha doğrusu hata vermeden kapanıyor
Dediğinizi yaptım. Ama düzelmedi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.