GTA 5 story mode hataları

İşletim sistemi
Windows 10

Pasha00

Hectopat
Önceden çakma GTA 5 vardı şimdi yeni orijinal aldım ve sildim, orijinali yükledim fakat story mode’da olması gereken arabalar yok yani eksik gibi. Oyundaki sitelerde arabalar eksik. Sürüm 1.50 çözüm bilen varsa yazsın. Şimdiden teşekkürler.

Arabalari bilmem ama ben PS3'te oynarken garip garip buglarla karsilasirdim hep. Michaelin karisinin klonlanmasi, guzelmi guzel modifiyeli arabalarin kaybolmasi, ya da yine Michaelin evinde her tur NPC'lerin girip cikip dolasmasi cok garip. Daha sonra duzelttiler ama kafamda hatira olarak kalmaya devam ediyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitelerdeki arabaları bulman çok zor Online modunda daha çok araba bulunmakta.

Deathcar yok mesela story mode'da. Oyun normalde hem oyun internetinde hem de hileyle çağırlıması lazım.

Oyun orijinal ise eksik bir detay olamaz. Olsa da sürümden kaynaklı olabilir. Korsan ile orijinal arasında farklar var.

Oyun orijinal ama 1.36 sürümdeki şeyler var. Korsanken 1.36'dı sürüm oyun açılırken 1.50 diyor fakat 1.36'daki özellikler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı