Merhaba arkadaşlar, GTA 5'te story modundan nasıl çıkarım? Oyuna girdiğimde story modundan başka seçenek yok Online mod istemiyorum herkesin oynadığı gibi nasıl oynarım oyunda istediğim gibi takılmak?
Free roamdan bahsediyorsanız, zaten story modda gerçekleşen bir olay. İnternetten %100 save yükleyebilirsiniz; görevlerle ve parayla uğraşmak istemiyorsanız.
Oyunda istediğin gibi takılmak istiyorsan story modda takıl işte. Ölümsüzlük, polis aranmasını kapatmak istiyorsan trainer indir ya da director mode'a gir. Başka bir mod yok. Biraz daha açıklarsan ne istediğini yardımcı olabilirim."
Oyunda istediğin gibi takılmak istiyorsan story modda takıl işte. Ölümsüzlük, polis aranmasını kapatmak istiyorsan trainer indir ya da director Mode'a gir. Başka bir mod yok. Biraz daha açıklarsan ne istediğini yardımcı olabilirim."
Demek istediğim herkeste GTA böyle değil oyuna girdiğinde hemen açılıyor ama benim oyuna girince çık ayarlar bir de story modu var story modundan başka seçenek çıkmıyor bastığımda birinci görevden başlatıyor.
Demek istediğim herkeste GTA böyle değil oyuna girdiğinde hemen açılıyor ama benim oyuna girince çık ayarlar bir de story modu var story modundan başka seçenek çıkmıyor bastığımda birinci görevden başlatıyor.
Anlayacağın göreve girmesini istemiyorum direk diğerleri gibi başlasın franklinin evinden michaelın evinden Vb. başlasın ama benim direk 1.görevden başlıyor.
Bence internetten %100 save indirin. Birde yanına Menyoo trainer indir oyunun tadından yenmez. Birde Menyoo son sürümü TechnoFun Kanalında paylaşılıyor her zaman.
Hocam oyunu açınca zaten otomatik görev başlıyor o görevi bitirince hemen diğeri başlıyor sonra serbestsiniz. YouTube'dan bakıp %100 save dosyayı yükleyin görevlerle uğraşmak istemiyorsanız.