GTA 5 story modundan nasıl çıkılır?

Meraklı Kişi

Femtopat
Merhaba arkadaşlar, GTA 5'te story modundan nasıl çıkarım? Oyuna girdiğimde story modundan başka seçenek yok Online mod istemiyorum herkesin oynadığı gibi nasıl oynarım oyunda istediğim gibi takılmak?

Story mod ve Online moddan baska bır şey var mı ki? Gir story moduna takıl ben oyle biliyorum.

Free roamdan bahsediyorsanız, zaten story modda gerçekleşen bir olay. İnternetten %100 save yükleyebilirsiniz; görevlerle ve parayla uğraşmak istemiyorsanız.

Oyunda istediğin gibi takılmak istiyorsan story modda takıl işte. Ölümsüzlük, polis aranmasını kapatmak istiyorsan trainer indir ya da director mode'a gir. Başka bir mod yok. Biraz daha açıklarsan ne istediğini yardımcı olabilirim."

Demek istediğim herkeste GTA böyle değil oyuna girdiğinde hemen açılıyor ama benim oyuna girince çık ayarlar bir de story modu var story modundan başka seçenek çıkmıyor bastığımda birinci görevden başlatıyor.

Anlayacağın göreve girmesini istemiyorum direk diğerleri gibi başlasın franklinin evinden michaelın evinden Vb. başlasın ama benim direk 1.görevden başlıyor.

Oyunununuz crack mi?

Yok Steam'den kendim aldım.

İlk başta zorunlu 2 görev var onları yapmanız lazım serbest dolaşmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…