Oyun GTA 5 şu an alınır mı?

kubilay fidan

Centipat
Daha fazla  
Daha yeni bu yaz bir bilgisayara sahip oldum, GTA 5'in ücretsiz olduğu zaman alamadım son indirimi de kaçırdım ama oynamayı çok istiyorum. En ucuz nereden nasıl alabilirim veya biraz daha bekleyip indiriem girer mi?

Daha yeni bu yaz bir bilgisayara sahip oldum, GTA 5'in ücretsiz olduğu zaman alamadım son indirimi de kaçırdım ama oynamayı çok istiyorum. En ucuz nereden nasıl alabilirim veya biraz daha bekleyip indiriem girer mi?

İndirime girer.

Pek sanmıyon şu an alınmaz ilaki bir zaman fiyatı iner ama GTA 6 çıkarsa Epic Games yine kıyak geçip bedava dağıtabilir

Korsan oynayabilirsiniz ya da en ucuz Steam'den veya Epic Games'ten indirimle almayı bekleyebilirsiniz.
Korsan ile ücretli olan arasındaki temel fark nedir? Online oynanması mı? yoksa takılma vb. gibi başka şeylerde sorun çıkarıyor mu?

• Next fest: 19-26 Haziran hocam en yakın indirim tarihi bu bu tarihte indirime girebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…