Çözüldü GTA 5 sürüm farklılığından dolayı mod kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

flex2

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben lspfr polis modunu kurdum rage Pluginhook'tan fakat rageplugin hookta oyun surumu 3323 olarak gösteriyor. Fakat oyun sürümü Epic'te ve oyun içinde 3351 olarak gösteriyor. Bu nedenle kuramıyorum. Modu çalışmıyor.

Çözüm
O kanaldan o modu indirmiştim VirusTotal'a attığımda bir sürü virüs programı uyarı vermişti önermem kullanmanızı.

Yorumlarda herkes olumlu şeyler yazmış daha önce de Menyoo indirdim sorun çıkmıyor.

Arkadaşlar sorunu çözdüm dosyaları doğrulamak yeterli oldu iyi sosyaller.
Yani sizde 3351 mi yüklü? Eğer öyleyse modun yanlış sürümünü indirmişsinizdir.

Yani sizde 3351 mi yüklü? Eğer öyleyse modun yanlış sürümünü indirmişsinizdir.

Techno fun adlı kanaldan indirdim attığı dosyayı rageplugin hook 3351'e göre ayarlanmıs olarak gösteriyor ama senin GTA 5 sürümün 3323 diyor fakat Epic'te ve oyuniçinde 3351 olarak gösteriyor

Techno fun adlı kanaldan indirdim attığı dosyayı rageplugin hook 3351'e göre ayarlanmıs olarak gösteriyor ama senin GTA 5 sürümün 3323 diyor fakat Epic'te ve oyuniçinde 3351 olarak gösteriyor.

O kanaldan o modu indirmiştim VirusTotal'a attığımda bir sürü virüs programı uyarı vermişti önermem kullanmanızı.

Yorumlarda herkes olumlu şeyler yazmış daha önce de Menyoo indirdim sorun çıkmıyor.

Arkadaşlar sorunu çözdüm dosyaları doğrulamak yeterli oldu iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…