B berkk00 Femtopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar iyi akşamlar, GTA 5 Online girdim ilk kez. Sonra arkadaşımın sunucusuna katılacaktım ama bu hatayı alıyorum, çözümünü bilen yazabilir mi? Dosya Ekleri AB259597-A112-4D34-A523-6BAACCABBB2D.jpeg 59,5 KB · Görüntüleme: 36
Arkadaşlar iyi akşamlar, GTA 5 Online girdim ilk kez. Sonra arkadaşımın sunucusuna katılacaktım ama bu hatayı alıyorum, çözümünü bilen yazabilir mi?
Jorji Costava Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 3.991 Makaleler 5 Çözümler 36 27 Aralık 2022 #2 Tutorial'ı tamamla diyor. Artı 0 Eksi
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 27 Aralık 2022 #3 berkk00 dedi: Arkadaşlar iyi akşamlar, GTA 5 Online girdim ilk kez. Sonra arkadaşımın sunucusuna katılacaktım ama bu hatayı alıyorum, çözümünü bilen yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... GTA 5 story Mode'da ilk görevi yapmak zorundasınız. Bitirince tekrar girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
berkk00 dedi: Arkadaşlar iyi akşamlar, GTA 5 Online girdim ilk kez. Sonra arkadaşımın sunucusuna katılacaktım ama bu hatayı alıyorum, çözümünü bilen yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... GTA 5 story Mode'da ilk görevi yapmak zorundasınız. Bitirince tekrar girmeyi deneyin.
KS KS B berkk00 Femtopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #4 m47 dedi: GTA 5 story Mode'da ilk görevi yapmak zorundasınız. Bitirince tekrar girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... 8.göreve kadar geldim. Jorji Costava dedi: Tutorial'ı tamamla diyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler denicem Artı 0 Eksi
m47 dedi: GTA 5 story Mode'da ilk görevi yapmak zorundasınız. Bitirince tekrar girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... 8.göreve kadar geldim. Jorji Costava dedi: Tutorial'ı tamamla diyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler denicem
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 28 Aralık 2022 #5 berkk00 dedi: 8.göreve kadar geldim. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamışım. Arkadaşınıza girmeden normal Alt'a basarak aşağı cekin oyle Online'a girin. Karakter ekrani var orasi tutorial bölümü oluyor onu tamamladığınızda Online'a girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
berkk00 dedi: 8.göreve kadar geldim. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamışım. Arkadaşınıza girmeden normal Alt'a basarak aşağı cekin oyle Online'a girin. Karakter ekrani var orasi tutorial bölümü oluyor onu tamamladığınızda Online'a girebilirsiniz.