lia0001 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #1 Oyuna girince pencere modunda başlatıyor ve fullscreen yapınca oyundan atıyor. Hatta bazen tam ekran giriyor ama bu sefer de çevrim içiye girerken hata veriyor. Çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2024
Oyuna girince pencere modunda başlatıyor ve fullscreen yapınca oyundan atıyor. Hatta bazen tam ekran giriyor ama bu sefer de çevrim içiye girerken hata veriyor. Çözümü var mıdır?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.993 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #2 Vulkan ile denediniz mi? Bir de pencereli tam ekran yapmayı da denemeni öneririm. Artı 0 Eksi
KS KS lia0001 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #3 Yutka46 dedi: Vulkan ile denediniz mi? Bir de pencereli tam ekran yapmayı da denemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisini de denedim fakat işe yaramadı. Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Vulkan ile denediniz mi? Bir de pencereli tam ekran yapmayı da denemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisini de denedim fakat işe yaramadı.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.993 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #4 lia0001 dedi: Hocam ikisini de denedim fakat işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğün monitörün çözünürlüğüne eşit olduğuna emin ol, masaüstünde de öyle olsun. Artı 0 Eksi
lia0001 dedi: Hocam ikisini de denedim fakat işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğün monitörün çözünürlüğüne eşit olduğuna emin ol, masaüstünde de öyle olsun.
KS KS lia0001 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #5 Yutka46 dedi: Çözünürlüğün monitörün çözünürlüğüne eşit olduğuna emin ol, masaüstünde de öyle olsun. Genişletmek için tıkla... Eşit ama yine aynı sorun oyunu sil yüklede yaptım. Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Çözünürlüğün monitörün çözünürlüğüne eşit olduğuna emin ol, masaüstünde de öyle olsun. Genişletmek için tıkla... Eşit ama yine aynı sorun oyunu sil yüklede yaptım.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.993 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #6 @lia0001 Ekran kartı driverin güncel değilse güncelle, güncelse 1 önceki sürüme geç. DDU kullan. Bir de dosya doğrulaması denedin mi? Artı 0 Eksi
@lia0001 Ekran kartı driverin güncel değilse güncelle, güncelse 1 önceki sürüme geç. DDU kullan. Bir de dosya doğrulaması denedin mi?