Epic Games GTA 5 tekrar bedava verilir mi?

Tam emin değilim büyük ihtimalle vermez çünkü gta 5 dünyanın en çok satan oyunu alan aldı zaten ben almamışyım PC kötü diye şuan pc iyi ama keşke alsaydım verirsede bence gta 6 çıktıktan 1 hafta sonra verir daha ondan sonra daha vermezse hiç vermez çünkü herkes gta 6 odaklı olcak

Tam emin değilim büyük ihtimalle vermez çünkü gta 5 dünyanın en çok satan oyunu alan aldı zaten ben almamışyım PC kötü diye şuan pc iyi ama keşke alsaydım verirsede bence gta 6 çıktıktan 1 hafta sonra verir daha ondan sonra daha vermezse hiç vermez çünkü herkes gta 6 odaklı olcak

Tam emin değilim büyük ihtimalle vermez çünkü GTA 5 dünyanın en çok satan oyunu alan aldı zaten ben almamışyım PC kötü diye şu an PC iyi ama keşke alsaydım verirsede bence GTA 6 çıktıktan 1 hafta sonra verir daha ondan sonra daha vermezse hiç vermez çünkü herkes GTA 6 odaklı olacak.

Tam emin değilim büyük ihtimalle vermez çünkü GTA 5 dünyanın en çok satan oyunu alan aldı zaten ben almamışyım PC kötü diye şu an PC iyi ama keşke alsaydım verirsede bence GTA 6 çıktıktan 1 hafta sonra verir daha ondan sonra daha vermezse hiç vermez çünkü herkes GTA 6 odaklı olacak.

Konu sahibi lütfen kusura bakmasın rahatsız ettiğim için bunca zaman sonra ama hocam Allah aşkına GTA 6 çıktıktan sonra kim GTA 6 odaklı olacak? Sadece GTA 6 için özel ekran kartları konuşuluyor, minimum 32 GB RAM konuşuluyor, bekleniyor. GTA 6 büyük ihtimalle şu zamana kadarki en çok para harcanan oyun olacak ve haliyle fiyatı da büyük ihtimalle en pahalı oyun olacak zaten Steam dolar bazında pahalı olacak bir de TL cinsinde düşünün. Ayrıca GTA 5 şu an en son oyun ama kimse GTA 4 oynamıyor mu hala GTA SA oynayan bir sürü kişi var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı