Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar Epic Games ücretsiz verdi biliyorum ama Epic Games hiç sevmiyorum, sizce Steam'den alınır mı? Yoksa kerizlik mi olur? (Steam harici oyun siteleri, veya buradan oyun satmaya çalışmayın. Sadece tavsiye istiyorum.) Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2021
Arkadaşlar Epic Games ücretsiz verdi biliyorum ama Epic Games hiç sevmiyorum, sizce Steam'den alınır mı? Yoksa kerizlik mi olur? (Steam harici oyun siteleri, veya buradan oyun satmaya çalışmayın. Sadece tavsiye istiyorum.)
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 3 Ağustos 2021 #2 Atölye falan olsa belki diyeceğim. GTA V'in Steam'de pek bir farkı yok. Ben olsam almazdım. Son düzenleme: 3 Ağustos 2021
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #3 Gerek yok oyun Rockstar'ın sunucuları üzerinden oynanıyor zaten.
Y YusufYldz Picopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 282 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #4 Eğer rp oynamayacaksanız gerek yok.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2021 #5 Quikied dedi: Arkadaşlar Epic Games ücretsiz verdi biliyorum ama Epic Games hiç sevmiyorum, sizce Steam'den alınır mı? Yoksa kerizlik mi olur? (Steam harici oyun siteleri, veya buradan oyun satmaya çalışmayın. Sadece tavsiye istiyorum.) Genişletmek için tıkla... Kerizlik değil tercih meselesi bu ben aldım eğer paran varsa al ama para biriktirip alayım diyorsan hiç bulaşma.
Quikied dedi: Arkadaşlar Epic Games ücretsiz verdi biliyorum ama Epic Games hiç sevmiyorum, sizce Steam'den alınır mı? Yoksa kerizlik mi olur? (Steam harici oyun siteleri, veya buradan oyun satmaya çalışmayın. Sadece tavsiye istiyorum.) Genişletmek için tıkla... Kerizlik değil tercih meselesi bu ben aldım eğer paran varsa al ama para biriktirip alayım diyorsan hiç bulaşma.