ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 3 Nisan 2021 #11 Büyük ihtimal yapmaz fakat 10-15 TL'ye GTA 5'li Epic Games hesapları satılıyor. Ucuza alabilirsin.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 3 Nisan 2021 #12 Bir süre GTA 5 gibi büyük yapımların oyunlarını hediye edeceklerini sanmıyorum ama yapabilirler de. Epic Games'in sağı solu belli olmuyor .
Bir süre GTA 5 gibi büyük yapımların oyunlarını hediye edeceklerini sanmıyorum ama yapabilirler de. Epic Games'in sağı solu belli olmuyor .
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2021 #13 Ben satardım da reklam olmasın
Cryophonik Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 974 Çözümler 7 3 Nisan 2021 #14 Hesap paylaşımında sıkıntı olmuyorsa, benim hesabı vereyim oynarsın.
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2021 #15 Cryophonik dedi: Hesap paylaşımında sıkıntı olmuyorsa, benim hesabı vereyim oynarsın. Genişletmek için tıkla... Evet daha iyi olur.
Cryophonik dedi: Hesap paylaşımında sıkıntı olmuyorsa, benim hesabı vereyim oynarsın. Genişletmek için tıkla... Evet daha iyi olur.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 3 Nisan 2021 #16 Cryophonik dedi: Hesap paylaşımında sıkıntı olmuyorsa, benim hesabı vereyim oynarsın. Genişletmek için tıkla... Hesap paylaşımının izin verildiği hiçbir platform yoktur. İnterneti komşuyla paylaşmak gibi bir şey bu. Yasal değil yani.
Cryophonik dedi: Hesap paylaşımında sıkıntı olmuyorsa, benim hesabı vereyim oynarsın. Genişletmek için tıkla... Hesap paylaşımının izin verildiği hiçbir platform yoktur. İnterneti komşuyla paylaşmak gibi bir şey bu. Yasal değil yani.
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2021 #17 Chitoge Kirisaki dedi: Hesap paylaşımının izin verildiği hiçbir platform yoktur. İnterneti komşuyla paylaşmak gibi bir şey bu. Yasal değil yani. Genişletmek için tıkla... Hesap satmaktan daha yasaldır hocam
Chitoge Kirisaki dedi: Hesap paylaşımının izin verildiği hiçbir platform yoktur. İnterneti komşuyla paylaşmak gibi bir şey bu. Yasal değil yani. Genişletmek için tıkla... Hesap satmaktan daha yasaldır hocam
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 3 Nisan 2021 #18 UgurDur dedi: Hesap satmaktan daha yasaldır hocam Genişletmek için tıkla... Farklı IP'ler üzerinden girişler kolayca tespit edilebiliyor. Bu anlaşılırsa hesap silinebilir veya ban yiyebilir. Bu ikisi de yasal değildir.
UgurDur dedi: Hesap satmaktan daha yasaldır hocam Genişletmek için tıkla... Farklı IP'ler üzerinden girişler kolayca tespit edilebiliyor. Bu anlaşılırsa hesap silinebilir veya ban yiyebilir. Bu ikisi de yasal değildir.
HUDSON_44 Femtopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #19 Cryophonik dedi: Hesap paylaşımında sıkıntı olmuyorsa benim hesabı vereyim, oynarsın. Genişletmek için tıkla... Sen oynamıyor musun?
Cryophonik dedi: Hesap paylaşımında sıkıntı olmuyorsa benim hesabı vereyim, oynarsın. Genişletmek için tıkla... Sen oynamıyor musun?
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 3 Nisan 2021 #20 Para dökmenize gerek yok. Ben verebilirim. Ücretsiz. Hesap sizin olur. Bende bolca var.