GTA 5 telefon açılmıyor

Edward Thatch

Kilopat
Dostlar, oyunun ilk temel görevlerini yaptım. En başından beri Türkçe yama ile oynuyorum, bu yüzden Online'da da var mı bilmiyorum ama Single'da bir anda telefon açılmamaya başladı. Tuşa basıyorum, telefon geliyor karşıma fakat hiç sağ sol yapamıyorum. Ardından telefonu kapadığımda ise bir daha açılmıyor. Enteresan bir olay, nerede sorun olduğunu çözemedim ve böyle bir şey yaşayan birini de bulamadım forumlarda.

Dostlar, oyunun ilk temel görevlerini yaptım. En başından beri Türkçe yama ile oynuyorum, bu yüzden Online'da da var mı bilmiyorum ama Single'da bir anda telefon açılmamaya başladı. Tuşa basıyorum, telefon geliyor karşıma fakat hiç sağ sol yapamıyorum. Ardından telefonu kapadığımda ise bir daha açılmıyor. Enteresan bir olay, nerede sorun olduğunu çözemedim ve böyle bir şey yaşayan birini de bulamadım forumlarda.

Dostum sahsen boyle bir problemle karsilasmadim karsilasani da ilk defa goruyorum dilersen oyunun dosya butunlugunu dogrula ya da silip tekrardan yukle.
Eger bunlar da olmazsa turkce yamayi kaldirip İngilizce calismaya baslayabilirsin :)

haklısın dost gerçekten ben de ilk defa görüyorum, sadece sorun değil görevde telefondan aramam gereken yerleri de arayamıyorum. open iv ile kuruldu türkçe yama bu nasıl kaldırılır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı