Recep Abi ilk öncelikle geç cevap yazdığım için özür dilerim.
Abi benim sorum %95 ekran kartından dolayı. Benim laptop'da 2 tane ekran kartı olduğu için bazı oyunlarda sıkıntı yaşıyorum. Oyunu güç tasarruf modunda yani Intel'in Hd Graphics 4000 ekran kartıyla çalıştırınca oyun açılıyor fakat çok kasıyor. AMD'nin Radeon Hd 8570 Ekran kartıyla çalıştırınca ise hiç tepki vermiyor.
Denedim dediğinizi ama çalışmayı durdurdu hatası aldım bunu nasıl çözerim eğer çalışmayı durdurdu hatasını çözersem sorun gidebilir 15.4 beta sürücüsü yüklü @Recep Baltaş .
Bilgisayarınızda Intel GPU + AMD/ATI harici GPU var ve GTA 5 açılmıyor mu ? Sorun değil! Bunun için bir yama hazırlandı ve bu yama sayesinde oyunu sorunsuz oynayabileceksiniz! Adım adım GTA 5 çalıştırma rehberi: Öncelikle yamayı buradan indirin: TechCoders.Net İnen dosyayı klasöre çıkartın...
@Recep Baltaş çözdüm ama nasıl çözdüğüme gelirsem 15.4'de güncelliyor sanmışım ama güncelleme yapmamış. Bir iki kez denedikten sonra oldu bir iki kez daha kurdum açılırken ilk başta bir yanıt vermiyor diyor, ondan sonra 15-20 saniye bekleyince kendine geliyor ve açılıyor. İlginiz için teşekkürler.