Y Yusuf barkı Kilopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 215 Çözümler 1 30 Nisan 2021 #1 GTA 5 terrorbyte tuşuna basamıyorum aldım ama şöyle yazıyor “terrorbyte unavailable while you have the kosatka active” kosatka almıştım ancak onu nasıl deactive yapabilirim? Terrorbyte çağrılmıyor şu anda. Sorun çözüldü konuyu onaylamayın.
GTA 5 terrorbyte tuşuna basamıyorum aldım ama şöyle yazıyor “terrorbyte unavailable while you have the kosatka active” kosatka almıştım ancak onu nasıl deactive yapabilirim? Terrorbyte çağrılmıyor şu anda. Sorun çözüldü konuyu onaylamayın.
Çözüm Y Y Yusuf barkı 30 Nisan 2021 369926 dedi: Kosatka bir kere çağırıldığında geri gönderilmiyor, ondan kaynaklıdır. Patlatın Kosatka'yı bir daha deneyin muhtemelen gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hayır şu şekilde çözdüm terorbyte yerine kosatka menüsüne girip "return options" seçip "return kosatka" yapacaksınız. eyre dedi: Nasıl çözdüğünüzü açıklayın, aynı sorunu yaşayan diğer insanlara da yardımcı olursunuz. Genişletmek için tıkla... Terorbyte yerine kosatka menüsüne girip "return options" seçip "return kosatka" yapacaksınız.
369926 dedi: Kosatka bir kere çağırıldığında geri gönderilmiyor, ondan kaynaklıdır. Patlatın Kosatka'yı bir daha deneyin muhtemelen gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hayır şu şekilde çözdüm terorbyte yerine kosatka menüsüne girip "return options" seçip "return kosatka" yapacaksınız. eyre dedi: Nasıl çözdüğünüzü açıklayın, aynı sorunu yaşayan diğer insanlara da yardımcı olursunuz. Genişletmek için tıkla... Terorbyte yerine kosatka menüsüne girip "return options" seçip "return kosatka" yapacaksınız.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 30 Nisan 2021 #2 Nasıl çözdüğünüzü açıklayın, aynı sorunu yaşayan diğer insanlara da yardımcı olursunuz. Artı 0 Eksi
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 30 Nisan 2021 #3 Çözümünü açıklamazsanız uyarı alırsınız. Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 30 Nisan 2021 #4 eyre dedi: Nasıl çözdüğünüzü açıklayın, aynı sorunu yaşayan diğer insanlara da yardımcı olursunuz. Genişletmek için tıkla... Playizm dedi: Çözümünü açıklamazsanız uyarı alırsınız. Genişletmek için tıkla... Çözüm basit kosatkayı satmanız gerekiyor. Ben bu şekilde çözmüştüm. Artı 1 Eksi
eyre dedi: Nasıl çözdüğünüzü açıklayın, aynı sorunu yaşayan diğer insanlara da yardımcı olursunuz. Genişletmek için tıkla... Playizm dedi: Çözümünü açıklamazsanız uyarı alırsınız. Genişletmek için tıkla... Çözüm basit kosatkayı satmanız gerekiyor. Ben bu şekilde çözmüştüm.
3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 30 Nisan 2021 #5 Kosatka bir kere çağırıldığında geri gönderilmiyor, ondan kaynaklıdır. Patlatın Kosatka'yı bir daha deneyin muhtemelen gelecektir. Artı 0 Eksi
Kosatka bir kere çağırıldığında geri gönderilmiyor, ondan kaynaklıdır. Patlatın Kosatka'yı bir daha deneyin muhtemelen gelecektir.
KS KS Y Yusuf barkı Kilopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 215 Çözümler 1 30 Nisan 2021 #6 369926 dedi: Kosatka bir kere çağırıldığında geri gönderilmiyor, ondan kaynaklıdır. Patlatın Kosatka'yı bir daha deneyin muhtemelen gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hayır şu şekilde çözdüm terorbyte yerine kosatka menüsüne girip "return options" seçip "return kosatka" yapacaksınız. eyre dedi: Nasıl çözdüğünüzü açıklayın, aynı sorunu yaşayan diğer insanlara da yardımcı olursunuz. Genişletmek için tıkla... Terorbyte yerine kosatka menüsüne girip "return options" seçip "return kosatka" yapacaksınız. Artı 0 Eksi Çözüm
369926 dedi: Kosatka bir kere çağırıldığında geri gönderilmiyor, ondan kaynaklıdır. Patlatın Kosatka'yı bir daha deneyin muhtemelen gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hayır şu şekilde çözdüm terorbyte yerine kosatka menüsüne girip "return options" seçip "return kosatka" yapacaksınız. eyre dedi: Nasıl çözdüğünüzü açıklayın, aynı sorunu yaşayan diğer insanlara da yardımcı olursunuz. Genişletmek için tıkla... Terorbyte yerine kosatka menüsüne girip "return options" seçip "return kosatka" yapacaksınız.