GTA 5 texture gözükmeme sorunu

Arkadaşlar GTA 5 indirdiğim zaman oyunda kasma ve texture problemi vardı, kasma sorununu çözdüm ama texture problemi çözülmedi. Yollar bazen gidiyor, bulanık gözüküyor veya geç yükleniyor. Aynı sorun binalarda da var. Bazen binaların önünde bulanık bir duvar varmış gibi gözukuyor bu benim çok sinirimi bozuyor. İnternetteki her şeyi denedim ama işe yaramadı, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bellek miktarınız nedir ? Bu sorun genelde yetersiz bellekten kaynaklanmakta.
8 gb ram var bence bellekle alakalı değildir
Sistem özelliklerinizi yazabilir misiniz?
8 gb ram
2 gb AMD radeon 530 ekran kartı
512 mb AMD radeon r5 ekran kartı
Amd A9-9420 işlemci
2 tb harddisk
GTA 5 bir sorundan dolayı 512 mb lik ekran kartı ile açılıyor ama 30 küsür FPS lerde alıyorum yani kasmadan oynatıyor

Sürücülerinizi güncelleyip Radeon 530 ile açmasını sağlayın. 512 MB belleğe sahip bir GPU'da elbette kaplamalar gözükmez. Oyun tek başına harita için 1 GB kadar GPU belleği tüketiyor.

Sürücülerinizi güncelleyip Radeon 530 ile açmasını sağlayın. 512 MB belleğe sahip bir GPU'da elbette kaplamalar gözükmez. Oyun tek başına harita için 1 GB kadar GPU belleği tüketiyor.
Abi Radeon 530 ile açması için her şeyi denedim ama bir türlü açılmıyor bazı oyunlarda da sorun böyle herhalde Windows kendi kafasına göre ayarlıyor
Bide bu kaplama sorunu Gtx 1050 ti ekran kartlı bilgisayarı olan kuzenimde de var ama onun ki daha kötü karakter dünyadan aşşağı düşüyor

Son düzenleme:
Bu sorun bazen birden fazla olaydan da kaynaklanabiliyor. Harddisk'in yetersiz olduğundan da kaynaklanıyor olabilir.

Büyük ihtimal oyununuz AMD kartıyla açılmadığı için, ekran kartının belleği oyuna yetersiz geliyor. Bu sorunu ben de yaşıyordum eskiden. Bende ki sorun oyunu SSD'ye kurunca çözülmüştü.

Ekran kartınıza geçiş sorunu yaşıyorsanız, şu makaleye bir göz atın.

https://www.amd.com/en/support/kb/faq/dh-017

Son düzenleme:
Orda ki denilen şeyleri zaten biliyorum ama işe yaramıyor nedense windows kendisi ayarlıyor mesela pubg lite da sorunsuz yüksek ayarlarda 60 fps alıyorum çünkü radeon 530 la açılıyor. O zaman sorun ekran kartı ile alakalı ama şu anda oynanabilir derecekde texture geç de olsa yuklenıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…