FexLevia Megapat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 473 Çözümler 1 11 Ağustos 2016 #1 GTA 5'de araba ile gezerken veya dolaşırken dokular yüklenmiyor. Lütfen bir yardımcı olun. Sıkıldım artık oyunu oyniyasım gelmiyor. Bir çözümü var mı yoksa donanım ile ilgili mi sorun? (Bu arada nereye açacağımı bilemedim konuyu kusura bakmayın.) Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2016
GTA 5'de araba ile gezerken veya dolaşırken dokular yüklenmiyor. Lütfen bir yardımcı olun. Sıkıldım artık oyunu oyniyasım gelmiyor. Bir çözümü var mı yoksa donanım ile ilgili mi sorun? (Bu arada nereye açacağımı bilemedim konuyu kusura bakmayın.)
PC Uzmanı Hectopat Katılım 15 Mayıs 2016 Mesajlar 489 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan adayı 11 Ağustos 2016 #2 Sistem özelliklerinizi ve oyundaki grafik ayarlarınızı belirtin. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2016
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2016 #3 Oyun korsansa yükleme yaparken sorun olmuş olabilir. Crack ve Patch'i 5 ve 5 olarak güncelle düzelecektir.
Oyun korsansa yükleme yaparken sorun olmuş olabilir. Crack ve Patch'i 5 ve 5 olarak güncelle düzelecektir.
PC Uzmanı Hectopat Katılım 15 Mayıs 2016 Mesajlar 489 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan adayı 11 Ağustos 2016 #4 rico dedi: Oyun korsansa yükleme yaparken sorun olmuş olabilir. Crack ve Patch'i 5 ve 5 olarak güncelle düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Oyun korsan olsa idi, oyuna Online giriş yapamazdı.
rico dedi: Oyun korsansa yükleme yaparken sorun olmuş olabilir. Crack ve Patch'i 5 ve 5 olarak güncelle düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Oyun korsan olsa idi, oyuna Online giriş yapamazdı.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2016 #5 Özür dilerim dikkat etmemişim. Orjinal oyunlarda hiç texture sorununa rastlamadım o yüzden c: