DWaim Decapat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 27 24 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar çözülür mü? Sanmıyorum, fakat yinede açıklayayım. Bu hatayı alıyorum Rockstar Games hesabımda GTA 5 gözüküyor ama girerken böyle oluyor. Steamden aldım oyunu. Daha önce 7 ay kadar oynadım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2019
Arkadaşlar çözülür mü? Sanmıyorum, fakat yinede açıklayayım. Bu hatayı alıyorum Rockstar Games hesabımda GTA 5 gözüküyor ama girerken böyle oluyor. Steamden aldım oyunu. Daha önce 7 ay kadar oynadım.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2019 #2 Hatanın Türkçe'si, "Bu Steam hesabı zaten başka bir Social Clup hesabı ile bağlanmış" başka bir hesaba sahip misiniz? Artı 0 Eksi
Hatanın Türkçe'si, "Bu Steam hesabı zaten başka bir Social Clup hesabı ile bağlanmış" başka bir hesaba sahip misiniz?
Alodian Hectopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 162 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Part-Time Adamlık 24 Haziran 2019 #3 Daha önce oynadığın hesapla giriş yap. Artı 0 Eksi