Y Yunus Eser Centipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 74 Yer Burdur/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #1 GTA 5'e pencere modunda giriyorum ancak oyunda bir yere tıkladığım anda oyun hata vermeden kapanıyor. Oyunu dosya konumundan açınca da "timed out authentication" hatası veriyor.
GTA 5'e pencere modunda giriyorum ancak oyunda bir yere tıkladığım anda oyun hata vermeden kapanıyor. Oyunu dosya konumundan açınca da "timed out authentication" hatası veriyor.
KS KS Y Yunus Eser Centipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 74 Yer Burdur/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #11 Tek7HackDedi dedi: Rockstar Games Launcher indirip oradan play on Epic ile açmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Şuanda indiriyorum.İnşallah olur.Teşekkürler fikir için. Tek7HackDedi dedi: Rockstar Games Launcher indirip oradan play on Epic ile açmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Olmadı ;( Tek7HackDedi dedi: Rockstar Games Launcher indirip oradan play on Epic ile açmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... birde eklemeyi unutmuşum tam ekranda açınca 5 sn sonra hata vermeden atıyor. Son düzenleme: 26 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Rockstar Games Launcher indirip oradan play on Epic ile açmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Şuanda indiriyorum.İnşallah olur.Teşekkürler fikir için. Tek7HackDedi dedi: Rockstar Games Launcher indirip oradan play on Epic ile açmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Olmadı ;( Tek7HackDedi dedi: Rockstar Games Launcher indirip oradan play on Epic ile açmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... birde eklemeyi unutmuşum tam ekranda açınca 5 sn sonra hata vermeden atıyor.