GTA 5 TR yama önerisi

Makaleler
2
Oyunu herkes gibi bedava aldım ve hem kendim bilgi almak hem de başkaları bilgi alsın diye bu konuyu açıyorum.

Bu oyun için virüs ve saçma çeviri olmayan bir yama arıyorum. Ek olarak bir sorum olacak.

Araştırdığım kadarıyla oyuna yama yapmak ban sebebiymiş. Ben sadece hikayeyi yama ile oynamak istiyorum ve arada Online'de girerim. Bu sırada ban yememek için ne yapmalıyım?

Her türlü ban yeniyorsa mecburen bir yan hesaba oyunu alıp hikayeyi öyle bitireceğim.

Oyuna Türkçe yama yapmak ban sebebi değil diye biliyorum. Ancak riske girmeye gerek yok, yan hesabınızdan hikayeyi oynamanızı öneririm.

GTA: Online'a girerken
Grand theft Auto V'e gelen güncellemelerle beraber artık GTA: Online'a Türkçe yama dahil herhangi bir yama ile girilemiyor. Bu nedenle, Türkçe yama yalnızca hikaye modunda geçerlidir ve GTA: Online'a girmek isterseniz yamayı deaktif konuma getirmeniz gerekir. Yamayı deaktif/aktif konuma getirmek çok basit bir işlemdir ve pratik yolu aşağıdaki gibidir.
Adım 1: Oyunun kapalı olduğundan emin olun ve openıv'i açın. Üst menüden "Tools" sekmesine gelip "ası Manager"a tıklayın.
Adım 2: Açılan pencerede "ası loader" bölümü "ınstalled" veya "not ınstalled" olarak gözükecektir. Yandaki butonu kullanarak kurulum durumunu değiştirebilir, yamayı aktif veya deaktif edebilirsiniz.
"ınstalled" konumuna getirirseniz; Türkçe yama aktif olur ve GTA: Online'a giriş yapamazsınız.
"not ınstalled" konumuna getirirseniz; alttaki "openıv. Ası" bölümü otomatik olarak devredışı kalacaktır. Türkçe yama deaktif olur ve GTA: Online'a giriş yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı