Master225 Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #1 GTA 5 Online`da araba satmaya çalıştığımda sürekli bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim?
M MrHope Picopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #11 Master225 dedi: Hocalarım an itibairyle tekrar aynı hatayı alıyorum 1 saat sonra geçmesi lazım değil miydi? Genişletmek için tıkla... Bana da oldu en son dün yapmıştım nedenini şu an bilmiyorum Artı 0 Eksi
Master225 dedi: Hocalarım an itibairyle tekrar aynı hatayı alıyorum 1 saat sonra geçmesi lazım değil miydi? Genişletmek için tıkla... Bana da oldu en son dün yapmıştım nedenini şu an bilmiyorum
KS KS Master225 Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #12 MrHope dedi: Bana da oldu en son dün yapmıştım nedenini şu an bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Artık sinirlerim bozulmaya başladı hocam çok kanser bir şey beş parasızım bir de. Artı 0 Eksi
MrHope dedi: Bana da oldu en son dün yapmıştım nedenini şu an bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Artık sinirlerim bozulmaya başladı hocam çok kanser bir şey beş parasızım bir de.