Eymen9282 Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar, şimdi ben GTA 5'te konsol üzerinden nasıl tüm sonları deneyebilirim? Hepsini yapmak istiyorum.
Arkadaşlar, şimdi ben GTA 5'te konsol üzerinden nasıl tüm sonları deneyebilirim? Hepsini yapmak istiyorum.
6 669792 Centipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 248 Çözümler 1 21 Ağustos 2023 #2 Eymen9282 dedi: Arkadaşlar, şimdi ben GTA 5'te konsol üzerinden nasıl tüm sonları deneyebilirim? Hepsini yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... O görev gelmeden kaudet hepsini yaptıkça kayda geri dön.
Eymen9282 dedi: Arkadaşlar, şimdi ben GTA 5'te konsol üzerinden nasıl tüm sonları deneyebilirim? Hepsini yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... O görev gelmeden kaudet hepsini yaptıkça kayda geri dön.
H Hamsi ismaH Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 857 Çözümler 1 21 Ağustos 2023 #3 Eymen9282 dedi: Arkadaşlar, şimdi ben GTA 5'te konsol üzerinden nasıl tüm sonları deneyebilirim? Hepsini yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Son görevi açıp tekrar oynayacaksın
Eymen9282 dedi: Arkadaşlar, şimdi ben GTA 5'te konsol üzerinden nasıl tüm sonları deneyebilirim? Hepsini yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Son görevi açıp tekrar oynayacaksın
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 21 Ağustos 2023 #4 İstediğiniz bir sonla oyunu bitirin, sonra görev tekrarı kısmında zaten diğer sonları da görev tekrarı olarak oynayabiliyorsunuz.
İstediğiniz bir sonla oyunu bitirin, sonra görev tekrarı kısmında zaten diğer sonları da görev tekrarı olarak oynayabiliyorsunuz.