D Drdree Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #1 Merhaba GTA 5 Türkçe yama ban sebebi mi? Bazı yerler ban sebebi diyor pek anlamadım. Open IV yama attım. Online girince ban yer miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2024
Merhaba GTA 5 Türkçe yama ban sebebi mi? Bazı yerler ban sebebi diyor pek anlamadım. Open IV yama attım. Online girince ban yer miyim?
YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 591 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #2 Online oynamayacaksan sorun olmaz ama Online oynayacaksın Türkçe yamayı kaldir.
D Drdree Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #3 YaseRR dedi: Online oynamayacaksan sorun olmaz ama Online oynayacaksın Türkçe yamayı kaldir. Genişletmek için tıkla... Online oynayacağım zaman nasıl kaldırabilirim?
YaseRR dedi: Online oynamayacaksan sorun olmaz ama Online oynayacaksın Türkçe yamayı kaldir. Genişletmek için tıkla... Online oynayacağım zaman nasıl kaldırabilirim?