Merhaba, GTA 5'de Türkçe yama var ve bu yama mods klasöründe olduğu için oyun Online girdimde oyunun değiştirilmiş hali ile girmeye çalışıyorsunuz diyor. Türkçe yama varkken nasıl giriş yapacağım oyuna? openivdinput8DLL dosyaları da var.
Paşam ben de biliyorum adamların umurlarında olmayacağını da laf olsun diye söylüyorum işte. Çok saçma bence harbi diyorum milletin açtığı hileleri görsen ufkun açılır.
Oooo en meşhur hileler GTAdadır üstüne hile falan tanımam. Geçen bir hile görmüştüm adam sana artık ne atıyorsa bir şey atıyor senin oyununu çökertiyor
Ya yok ben hile açmıyorum, kendime server açıp orda görevleri falan yapıyorum arkadaşlarla o kadar. Ama oyunda bide hikaye var onlineda türkçe altyazı olmayınca da pek bişey anlamıyorum e haliyle oyunda pek sarmıyor o şekilde.
Ya yok ben hile açmıyorum, kendime server açıp orda görevleri falan yapıyorum arkadaşlarla o kadar. Ama oyunda bide hikaye var onlineda türkçe altyazı olmayınca da pek bişey anlamıyorum e haliyle oyunda pek sarmıyor o şekilde.