B Berat Parlak Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 47 5 Haziran 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, GTA 5'te Türkçe yama kurmaya çalışıyorum fakat böyle bir hata veriyor ne yapmam gerek? Dosya Ekleri rGqCza0.png 30,3 KB · Görüntüleme: 100 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2022
Merhaba arkadaşlar, GTA 5'te Türkçe yama kurmaya çalışıyorum fakat böyle bir hata veriyor ne yapmam gerek?
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 5 Haziran 2022 #2 Berat Parlak dedi: Merhaba arkadaşlar, GTA 5'te Türkçe yama kurmaya çalışıyorum fakat böyle bir hata veriyor ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçe yama kuruyorsunuz ama program İngilizce dili kullanıyor. Enteresan! Başka yama kurun. Artı 0 Eksi
Berat Parlak dedi: Merhaba arkadaşlar, GTA 5'te Türkçe yama kurmaya çalışıyorum fakat böyle bir hata veriyor ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçe yama kuruyorsunuz ama program İngilizce dili kullanıyor. Enteresan! Başka yama kurun.