Arkadaşlar, merhaba ben GTA 5'e Türkçe yama kuracağım ama bazı kişiler oyunum silindi hata verdi falan demiş. Ben de korktum. Size danışmak istedim böyle bir sorun var mı?
Hocam siz bilgili birisiniz, önceden de cevap verdiniz. Size soracağım indirirken bir diske gireyim dedim iki tane GTA 5 dosyam var, birisi D:\gtav diğeri D\GTAVEnchanded\.egstore yardımcı olur musunuz? Silmem gerek mi?
Hh GTAV dosyasında bildiğin normal GTA dosyaları var, egg'de ise 2 tane bilmediğim dosya var.
Hocam Enhanced'i indiriyorum şu an ama premium Edition indiriyordum Türkçe yama olmaz diye indirirken durdurdum kaldır diyecektim hesaptan gider diye korktum bu konularda bilgim yok PC'yi zaten 3 hafta önce aldım Epic Games bu arada.
Hocam Enhanced'i indiriyorum şu an ama premium Edition indiriyordum Türkçe yama olmaz diye indirirken durdurdum kaldır diyecektim hesaptan gider diye korktum bu konularda bilgim yok PC'yi zaten 3 hafta önce aldım Epic Games bu arada.
Hocam sadece Enhanced'ı indirmeniz yeterli. İki sürüm içinde Türkçe yama mevcut. Korkmanıza gerek de yok oyunu sildiğinizde hesabınızda kalmaya devam eder
Hocam sadece Enhanced'ı indirmeniz yeterli. İki sürüm içinde Türkçe yama mevcut. Korkmanıza gerek de yok oyunu sildiğinizde hesabınızda kalmaya devam eder