codzei Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 317 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i3 10100F - GTX 1660 Super - 2x8 3200MHz - 1TB ASUS 24" 180Hz IPS - ASUS 24" 165Hz VA AKKO 5075B ST - Scyrox V6 8K Cinsiyet Erkek Meslek Fullstack Yazılımcı 28 Temmuz 2025 #11 Oyundelisi23 dedi: Arkadaşlar, merhaba ben GTA 5'e Türkçe yama kuracağım ama bazı kişiler oyunum silindi hata verdi falan demiş. Ben de korktum. Size danışmak istedim böyle bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Türkçe yama sorun çıkartmaz hikayeli mod da, Online Mod'a giremezsiniz, aynısı FiveM için de geçerli.
Oyundelisi23 dedi: Arkadaşlar, merhaba ben GTA 5'e Türkçe yama kuracağım ama bazı kişiler oyunum silindi hata verdi falan demiş. Ben de korktum. Size danışmak istedim böyle bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Türkçe yama sorun çıkartmaz hikayeli mod da, Online Mod'a giremezsiniz, aynısı FiveM için de geçerli.
Önder Doruk Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 153 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #12 Oyundelisi23 dedi: Hocam GTAV yazan içinde normal GTA 5 dosyaları var ama Enhanced egg Store yazan da yok. 2 dosya var, atıyorum hangisini sileceğim. Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Sorunu hallettim doruk ritmic arkadaşlarıma. Çok teşekkür ederim, iyi günler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi oyunlar
Oyundelisi23 dedi: Hocam GTAV yazan içinde normal GTA 5 dosyaları var ama Enhanced egg Store yazan da yok. 2 dosya var, atıyorum hangisini sileceğim. Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Sorunu hallettim doruk ritmic arkadaşlarıma. Çok teşekkür ederim, iyi günler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi oyunlar