oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 19 Mayıs 2020 #1 Ana hikaye bitene kadar dayımın oyununa Türkçe yama atacağım. Daha sonra kaldırıp Online'a başlayacak. En sağlıklı yöntem nedir?
Ana hikaye bitene kadar dayımın oyununa Türkçe yama atacağım. Daha sonra kaldırıp Online'a başlayacak. En sağlıklı yöntem nedir?
ELYAER Centipat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 19 Mayıs 2020 #2 YouTube'da Kurulum TV adında bir kanal var. Kesinlikle güvenilir ben de yaptım.
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 19 Mayıs 2020 #3 Forumda bazı arkadaşların kullandığı ve memnun kaldığı bir yama. Kendim deneyimlemediğim için net bir şey diyemem. İndirmeden önce kullanıcı yorumlarını okumanızda fayda var. GTA V Türkçe Yama - Techno Game Grand Theft Auto Türkçe Yaması için güncel sürüm yayınlandı. İndirmek için TechnoGame sayfasını ziyaret edin. technogame.net
Forumda bazı arkadaşların kullandığı ve memnun kaldığı bir yama. Kendim deneyimlemediğim için net bir şey diyemem. İndirmeden önce kullanıcı yorumlarını okumanızda fayda var. GTA V Türkçe Yama - Techno Game Grand Theft Auto Türkçe Yaması için güncel sürüm yayınlandı. İndirmek için TechnoGame sayfasını ziyaret edin. technogame.net