dextol Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #1 GTA 5'te Menyoo kullanıyorum. Kendime bir karakter yaptım o karakteri uyguladıktan sonra oyunda öldüğümde "turning to normal" yazıyor ekranda. Yardımcı olursanız sevinirim.
GTA 5'te Menyoo kullanıyorum. Kendime bir karakter yaptım o karakteri uyguladıktan sonra oyunda öldüğümde "turning to normal" yazıyor ekranda. Yardımcı olursanız sevinirim.
GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 16 Temmuz 2021 #2 Öldüğünüzde büyük ihtimal normal karaktere dönüyordur.
dextol Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #3 Evet sıkıntı da bu nasıl düzeltirim acaba? Sorunu düzelttim ama şimdi karakteri yapıp ölünce siyah ekranda kalıyor. GG PLAYER dedi: Öldüğünüzde büyük ihtimal normal karaktere dönüyordur. Genişletmek için tıkla... Sorun yine devam ediyor anlamadım çok farklı bir sorun Menyoo'yu sildim yine turning to normal yazısı çıkıyor acaba neden kaynaklı? Son düzenleme: 16 Temmuz 2021
Evet sıkıntı da bu nasıl düzeltirim acaba? Sorunu düzelttim ama şimdi karakteri yapıp ölünce siyah ekranda kalıyor. GG PLAYER dedi: Öldüğünüzde büyük ihtimal normal karaktere dönüyordur. Genişletmek için tıkla... Sorun yine devam ediyor anlamadım çok farklı bir sorun Menyoo'yu sildim yine turning to normal yazısı çıkıyor acaba neden kaynaklı?
GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 21 Temmuz 2021 #4 dextol dedi: Evet sıkıntı da bu nasıl düzeltirim acaba? Sorunu düzelttim ama şimdi karakteri yapıp ölünce siyah ekranda kalıyor. Sorun yine devam ediyor anlamadım çok farklı bir sorun Menyoo'yu sildim yine turning to normal yazısı çıkıyor acaba neden kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Mod kalıntısı olabilir .Ben genelde modları ve GTA yı silip yeniden yüklüyorum.
dextol dedi: Evet sıkıntı da bu nasıl düzeltirim acaba? Sorunu düzelttim ama şimdi karakteri yapıp ölünce siyah ekranda kalıyor. Sorun yine devam ediyor anlamadım çok farklı bir sorun Menyoo'yu sildim yine turning to normal yazısı çıkıyor acaba neden kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Mod kalıntısı olabilir .Ben genelde modları ve GTA yı silip yeniden yüklüyorum.
dextol Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #5 GG PLAYER dedi: Mod kalıntısı olabilir. Ben genelde modları ve GTA'yı silip yeniden yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... GTA 5'i sildim yükledim en baştan 0 modla dosyaları doğruladım her şeyi yaptım olmadı ya.
GG PLAYER dedi: Mod kalıntısı olabilir. Ben genelde modları ve GTA'yı silip yeniden yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... GTA 5'i sildim yükledim en baştan 0 modla dosyaları doğruladım her şeyi yaptım olmadı ya.