birpalyacovarmıs Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #1 5'e basıp kaldırabiliyormuşum uçağı fakat olmuyor. Diğer tuşlarda çalışmıyor. Sadece sol tık ile uçağı indirebiliyorum.
5'e basıp kaldırabiliyormuşum uçağı fakat olmuyor. Diğer tuşlarda çalışmıyor. Sadece sol tık ile uçağı indirebiliyorum.
Emirrr1234312 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 209 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #2 birpalyacovarmıs dedi: 5'e basıp kaldırabiliyormuşum uçağı fakat olmuyor. Diğer tuşlarda çalışmıyor. Sadece sol tık ile uçağı indirebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda Numlock tuşuna basmayı deneyin normalde hızlandıktan bir süre sonra 5 tuşuna basınca uçması lazım.
birpalyacovarmıs dedi: 5'e basıp kaldırabiliyormuşum uçağı fakat olmuyor. Diğer tuşlarda çalışmıyor. Sadece sol tık ile uçağı indirebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda Numlock tuşuna basmayı deneyin normalde hızlandıktan bir süre sonra 5 tuşuna basınca uçması lazım.
D DorukErdogan Femtopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #3 NumLock'taki 5 ile kalkıyor. Üst taraftaki ile olmuyor.