GTA 5 ucuza nereden alınabilir?

GTA 5'i en ucuz nereden alabilirim? Bir de GTA 5'i aldığımızda otomatikmen GTA Online'da geliyor mu bedava şekilde?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtemsatış, GameSatış gibi satan sitelere bakabilirsiniz ve evet, GTA 5 alınca Online da oynayabiliyorsunuz.

Evet geliyor.

İtemsatış, GameSatış gibi sitelerde Steam ve Epic Games hesaplari bulunuyor. En son 250 TL'ye görmüştüm içerisinde GTA 5 olan bir hesap.

İtemsatış, GameSatış gibi sitelerde Steam ve Epic Games hesaplari bulunuyor. En son 250 TL'ye görmüştüm içerisinde GTA 5 olan bir hesap.
İtemsatış, GameSatış gibi satan sitelere bakabilirsiniz ve evet, GTA 5 alınca Online da oynayabiliyorsunuz.
O yerlerden almak istemiyorum. Epic veya Steam gibi veya ona benzer sitelerden almak istiyorum. Teşekkür ederim.

Buy Grand Theft Auto V: Premium Edition | PC | Official Store | Rockstar Store bu sitede 550 TL, Epic Games'te 750 TL. Rockstar'ın kendi sitesinden almak daha mantıklı değil mi? Vergi mi var?

Son düzenleme:
Benim dediğim, Steam ya da Epic Games kodu olarak satan bazı siteler olabiliyor. Onlara bakın idi aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…