GTA 5 ucuza nereden alınmalı?

DARK KENZ

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yarın yeni bilgisayarım geliyor sistem gereksinimleri GTA 5'i kaldırıyor ama bir tek sıkıntım var. Oyunu nereden satın alacağım Xbox'ta premium Edition var 86 TL'ye ama premium Edition ne olduğunu bilmiyorum. GTA 5 Full versiyonu mudur? Beni bilgilendirin Epic Games sitesinden 300 TL premiumsuz eğer Xbox oyunun tamamını oynayabilme hakkı veriyorsa, Xbox üzerinden alacağım.

Epic gamesten al gec.Attigin link konsol icin.

Xbox'taki GTA 5 PC'de açılmayabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-25-20-40-52-710_com.android.chrome.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 46
Bilgisayardan alacaksan alma çünkü Xbox konsollar için o epicden al.

Bence Steam'de ındırıme gırmesını bekle ben epıceden alacağıma 50 lıra fazla verır Steam'den alırdım sahsen.

Bence Steam'de ındırıme gırmesını bekle ben epıceden alacağıma 50 lıra fazla verır Steam'den alırdım sahsen.

Steam'den alınca daha yüksek mi FPS veriyor yoksa . Ne bu Steam sevdası kardeşim anlamış değilim. Türkiye'den desteğini çektikten sonra oradan oyun almamaya başladım. Epic adamdır.

Steam'den alınca daha yüksek mi FPS veriyor yoksa . Ne bu Steam sevdası kardeşim anlamış değilim. Türkiye'den desteğini çektikten sonra oradan oyun almamaya başladım. Epic adamdır.

Epic'ten bir sürü hikayeli oyun aldım hepsinde de Cloud sorunu yaşadım bir daha almayı düşünmüyorum internette araştırdım herkes yaşamış yani arada ciddi fark yoksa Steam'den alırım.

Ve Epic Games'te benim yaşadıgım diğer sorun oyunların çökmesi bir tek Epic'te oluyor aynı oyunu Steam'den oynarken sorun yok ama.

Konuya gelirsek Epic'ten alabilirsiniz GTA 5'si sonuçta rocstar Game launchera bağlı benim dediğim bu çökme yaşadıgım oyunlar sonny oyunları.

Son düzenleme:
Tamam sağ olun Epic Games üzerinden satın aldım yardımlarınız için teşekkürler ve her konuda bir tartışma olması bir garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…