B BlackDagger Kilopat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2017 #1 GTA 5'e girmeye çalışırken bu hatayı alıyorum: "GTA 5 unable to access Rockstar servers..." Ne yapmalıyım? VPN denedim ama yine de olmadı. @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2017
GTA 5'e girmeye çalışırken bu hatayı alıyorum: "GTA 5 unable to access Rockstar servers..." Ne yapmalıyım? VPN denedim ama yine de olmadı. @Recep Baltaş
Çözüm B B BlackDagger 25 Haziran 2017 Yardımınız için teşekkür ederim ama ben sorunu çözdüm. Rockstar ama Steam'e ekleyip açtım düzeldi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Haziran 2017 #2 Güvenlik duvarı veya güvenlik yazılımı varsa kapatıp öyle dene. Yurtta isen sunucuya erişim engellenmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Güvenlik duvarı veya güvenlik yazılımı varsa kapatıp öyle dene. Yurtta isen sunucuya erişim engellenmiş olabilir.
KS KS B BlackDagger Kilopat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2017 #3 Yardımınız için teşekkür ederim ama ben sorunu çözdüm. Rockstar ama Steam'e ekleyip açtım düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Badoo Megapat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2017 #4 BlackDagger dedi: Yardımınız için teşekkür ederim ama ben sorunu çözdüm. Rockstar ama Steam'e ekleyip açtım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Kardeşim nasıl yaptın anlatabilir misin? Anlamadım ben aynı sorun bende de var. Ben oyunu steamden almıştım. Artı 0 Eksi
BlackDagger dedi: Yardımınız için teşekkür ederim ama ben sorunu çözdüm. Rockstar ama Steam'e ekleyip açtım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Kardeşim nasıl yaptın anlatabilir misin? Anlamadım ben aynı sorun bende de var. Ben oyunu steamden almıştım.
KS KS B BlackDagger Kilopat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2017 #5 Badoo dedi: Kardeşim nasıl yaptın anlatabilir misin? Anlamadım ben aynı sorun bende de var. Ben oyunu steamden almıştım. Genişletmek için tıkla... Ben rockstar'dan aldım, steam'e oyun ekle yerinden ekledim böylece çözülmüştü. Artı 0 Eksi
Badoo dedi: Kardeşim nasıl yaptın anlatabilir misin? Anlamadım ben aynı sorun bende de var. Ben oyunu steamden almıştım. Genişletmek için tıkla... Ben rockstar'dan aldım, steam'e oyun ekle yerinden ekledim böylece çözülmüştü.