Erdem Dağ Kilopat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2015 #1 Millet selam. Az önce her zamanki gibi GTA 5'e giriyordum. Menü açılır açılmaz bana bu hatayı verdi. Yardımlarınızı bekliyorum... Directx 9 yüklü herhalde, 11 zaten yüklü.
Millet selam. Az önce her zamanki gibi GTA 5'e giriyordum. Menü açılır açılmaz bana bu hatayı verdi. Yardımlarınızı bekliyorum... Directx 9 yüklü herhalde, 11 zaten yüklü.
Sterben Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Aralık 2014 Mesajlar 1.856 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer İzmir 3 Eylül 2015 #2 Öncelikle bilgisayarınızı Windows 10'a güncelleyin. DirectX 12 ile daha uyumlu çalışacaktır.
Atakan Ermiş Kilopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 892 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-end Developer 4 Eylül 2015 #3 Sterben dedi: Öncelikle bilgisayarınızı Windows 10'a güncelleyin. DirectX 12 ile daha uyumlu çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... DirectX 12 uyumu olmayan bir oyunda nasıl bir uyum bekliyorsunuz?
Sterben dedi: Öncelikle bilgisayarınızı Windows 10'a güncelleyin. DirectX 12 ile daha uyumlu çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... DirectX 12 uyumu olmayan bir oyunda nasıl bir uyum bekliyorsunuz?