Çözüldü GTA 5 "Unable to Launch GTA5.exe Error" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jester721

Femtopat
Daha fazla  
Birkaç ay önce oynayıp Story'sini bitirip silmiştim. Birkaç gün önce indirdim ve bu sorunla karşılaşıyorum çoğu çözümü denedim ama bulamadım. Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?

1660252648721.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Birkaç ay önce oynayıp Story'sini bitirip silmiştim. Birkaç gün önce indirdim ve bu sorunla karşılaşıyorum çoğu çözümü denedim ama bulamadım. Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?

Eki Görüntüle 1482739
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu dene

Eki Görüntüle 1482739
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bunu dene

Çözüm
bunu dene

aga çok teşekkür ederim cidden türk youtuberlarında çözüm yok hepsi yabancılarda

Technopat Haberler

Geri
Yukarı